Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogy lehet eljutni az EFOTT-ra?

Hogy lehet eljutni az EFOTT-ra?

Figyelt kérdés
Idén ugye a velencei tónál lesz, Budapestről mennék de csak annyit tudok hogy a déli pályaudvartól a velencei fürdőig hogy jutok el. Onnan a fesztiválra mennyi séta, vagy inkább taxi? Nagyon köszönöm..
2015. júl. 17. 17:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem igazán vagyok jártas Budapesten de én a kőbánya állomásról mentem el oda és a velencei vasútállomásról kicsit igaz messze van de indultak és szerintem indulni fognak következő évben is különjáratos buszok a fesztiválterületére! Mert elméletileg 2-3 évig még ott lesz a fesztivál!
2015. okt. 28. 09:29
 2/3 A kérdező kommentje:
időben válaszoltál tesom :D
2015. okt. 29. 02:32
 3/3 A kérdező kommentje:

Bár ne jöttem volna rá.. Jó nem azt mondom h nem volt egy jo fesztival de hat eleg tre volt szerintem. Ez a vonatig 3 km seta, a hatalmas por, az indokolatlan drótkerítések meg semmi fény csak ezer meg ezer ember mindenhol..

Jó van akinek ez tetszik en ezt meg is ertem, meg nyilvan nincs egy sound meg sziget árkategóriában és ez valahol meg is nyilvánul, de az tuti h többet nem megyek. :D

2015. okt. 29. 02:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!