Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ha lenne egy pisztolyotok 1...

Roadkill kérdése:

Ha lenne egy pisztolyotok 1 golyóval kit lönétek le Fred Durst (Limp Bizkit) vagy Justin bieber?

Figyelt kérdés
Na erre kiváncsi vagyok:D

2015. júl. 15. 14:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
mr buktát
2015. júl. 15. 18:40
 2/11 A kérdező kommentje:
nem rossz válasz.Hmm és igaz is:D
2015. júl. 15. 20:31
 3/11 anonim ***** válasza:

egyiket se

nem kötelező hallgatni, ami nem tetszik

2015. júl. 15. 21:14
 4/11 A kérdező kommentje:
Utolsó igy van,ezt akartam kideriteni.YEEAHHH!!!!
2015. júl. 15. 22:30
 5/11 anonim ***** válasza:

Egyiket se. Miért kéne? Embert öltek? Tömeggyilkosok? Háborús bűnösök?

Egy francokat. Sőt, a zenéjükkel többmillió embernek szereztek örömöt. (Az, hogy mondjuk személy szerint egyikük zenéjét sem szeretem, az egy dolog. Sok más embernek meg tetszik.)

2015. júl. 15. 23:03
 6/11 anonim ***** válasza:

Mi ez a Limp Bizkit utálat? Régen mindenki rá volt pörögve a farkukra.

Amúgy Biebert kihívnám bokszolni szívesen. Belökném a sarokba vállal, után bal egyenes-jobb egyenes-bal horog testre-felütés jobbal-bal horog testre kombinációmmal csinálnám ki. Persze szabályok között. Lelőni nem lőném.

2015. júl. 16. 21:55
 7/11 anonim ***** válasza:
És még annyi, hogy nem utálom Bieber zenéjét, meg magát Biebert se, de volt régen egy böngészős játék amiben sztárok ellen lehetett bokszolni. Erről jutott eszembe. Rajta amúgy lehetne fejvédő, én viszont nem vennék fel. Amúgy is nehezebb vagyok vagy 30 kilóval, mint ő.
2015. júl. 16. 21:57
 8/11 A kérdező kommentje:
Nem utálom a Limp Bizkit-et sőt imádom,biebert háát ő már nem szimpi nagyon nem.Egy beképzelt kisköcsög.
2015. júl. 17. 07:55
 9/11 anonim ***** válasza:
19%
Egyiket se, max. téged mert általánosítasz és mész mások után, hogy márpedig utálni kell Biebert.
2015. júl. 21. 13:58
 10/11 A kérdező kommentje:
utolsó.nem utálom biebert csak ha nem csinálná a drogozást akkor még azt mondom oké mert túl fiatal meg minden.Csak ezért mert nem szeretem ha valaki drogozik.Egyébként birom mert sokat segit a beteg gyerekeken.Ennyi ja meg engem se lőjél le mert családom van meg egy unokahugom.Szóval NEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!
2015. júl. 22. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!