Melyik a jobb: Wellhello vagy a Szolnok Megye Lordjai?
Amelyik neked jobban tetszik.
A zenében nincs egyértelmű, objektív jobb és rosszabb.
Az első okosat mondott... Ez szubjejtív, illetve ha nem is -csak mondjuk rosszabbúl hallasz mint más-, akkor is azt érdemes hallgatnod ami neked örömöt szerez!
Ettől függetlenűl, szerintem érdemes lehet mindenfélébe(!) bele hallgatnod, mert én úgy vettem észre, hogy a fent említetteket főleg azok a 10en évesek hallgatják akik még nem találták meg a (zenei)stílusukat.
De tényleg nem szeretnélek befolyásolni, továbra is azt hallgasd ami neked tetszik! Én csupán annyit ajánlok, hogy hallgas bele sok műfajba, előadóba... Én például főleg a klasszikus zenét és a "pop-punk"-ot szeretem, de nincs olyan műfaj ahonnan ne lenne kedvelt előadóm, előadóim.
Elsőnek ment a pont... :)
Killakikitt :D
Na jó-jó,valójában annyi a mondanivalóm,hogy ez személytől függ,mert ami neked tetszik,s amit te jó zenének tartasz,azt nem biztos hogy más is.
Válaszolva a kérdésedre,én a Szolnok Megye Lordjaira rakom a voksom,már csak azért is,mert Kamion és D.Nero rapperek,Diaz számomra semleges,viszont a Fluor Tomi csak csobog mint egy kispatak.Bevallom,a Wellhello-tól szeretek egy számot,de ettől függetlenül a tagok hidegen hagynak.
Abba ne is menjünk bele,hogy miért híresebb a Wellhello mint a Szolnok Megye Lordjai :D Viszont azt vedd figyelembe,hogy a SzML mint duó,lehet hogy nem annyira ismert,viszont ha a tagokat a nevükön (Kamion,D.Nero) említed valakinek,akkor már mindjárt dereng valami.
Egy lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!