Most akkor megint új énekese van a Ghost BC nevű együttesnek?
#1 vagyok. Na most azóta utána olvastam, és mind a 3 más személy. Papa emeritus I és II 2012 december 15-én a koncerten voltak együt láthatók, ahol a Papa I elbúcsúzott. [link]
A Papa Emeritus II es III pedig a 2015. junius 3. koncerten voltak együt ahol szinten elbúcsúzott az előző Papa a rajongóktól. Amkor elbúcsúznak, mindig a Genesist játszák. [link] ( bocsi ezen nem latszik olyan jól)
Oké akkor ezt mivel magyarázod?
mert nyugodtan kövezz meg kedves utolsó válaszoló, de szerintem egyáltalán nem hasonlít egymásra a két személy
Bocsi, ha az előbb kicsit lekezelő voltam, de nem voltam jó hangulatomban. :D
És igen, van erre is magyarázat. :)
Abban a videóban is látszik, amit te linkeltél, de küldök egy másikat is.
https://www.youtube.com/watch?v=woE4lBE615I
2:15-től nézd. Tökéletesen látszik, hogy ez is csak egy maszk. Nézd meg a száját. Alig mozog, pedig artikulál rendesen. Na meg a bőre is elég természetellenes. Kommentekben is írják, hogy csak maszk, ha nem hiszel nekem. :)
Az énekes pedig tényleg Tobias Forge mind a 3 albumon. Nergal, a Behemoth együttes frontembere leplezte le még 1 évvel ezelőtt. Feltöltött egy fotót instagrammra, ahol Tobias-szal pózol, és megjelölte őt a képen, mint Papa Emeritus.
Ha még ez sem elég akkor nézd meg ezt:
Tobias Forge facebook oldala. Először nem voltam benne biztos, hogy igazi, de az, mivel sok képet rak fel magáról. És láss csodát, mindenhol Ghost van az oldalán. :)
https://www.youtube.com/watch?v=qw46NrTGhWE
Ez a videó, pedig ne tévesszen meg. Ezt ügyesen megoldották, de ha figyelsz észrevehető a csel. A lényeg, hogy amint elkezdték játszani a Genesis-t Emeritus I. gyorsan lement a színpadról, levette a ruháját, és felvette helyette valaki más. Ezzel meg is voltak, mire a Genesis végéhez értek. Ekkor kiállt a színpadra Emeritus I. (a kamus, aki csak felvette a ruhát) közben pedig az igazi énekes átöltözött és felvette Emeritus II. ruháját. A Genesis végén pedig egyszerűen csak átadta Emeritus II-nek a mikrofont, meghajolt előtte és lement a színpadról. Nem is szólalt meg, nem véletlenül. Pedig ez teljesen logikátlan. Ha távoznál egy zenekarból ahol éveket töltöttél el, biztos hogy nem szó nélkül távoznál a színpadról. De ha megszólalt volna, akkor lebuktak volna, ez nyilvánvaló. :)
Ha még mindig nem hiszel nekem, akkor menj és böngéssz 1-2 metál zenével foglalkozó hírportált. Pl. shockmagazin, hammerworld, blabbermouth, metalsucks. Mindegyiken írják, hogy 1 énekesük van, aki Tobias Forge. Sosem cserélték le.
És akkor végül következzék az utolsó bizonyíték:
https://www.youtube.com/watch?v=7vrVxBIBzQQ
Ennek a zenekarnak is Tobias Forge az énekese. Látszik a képen is, illetve a facebook oldalán is szokott ettől a zenekartól számokat megosztani.
És itt is olyan hangja van mint a Ghost-ban. :)
Most már elhiszed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!