Gitárvásárlás! Tudnátok ajánlani valami jó gitárt max.75 ezer ft-ért?
Jelenleg Ibanez GRG121 gitárt néztem:
Ez mennyire jó hangszer ennyi pénzért? Esetleg tudnátok mondani jobbat?
én 10 éve gitározok és sokat tudok a gitáról
ezek kicsi márkájú gitár en nekem otthon egy Cort viva van és hamis mint az állat ha meg jól hangolom akkor elpatan a húr.Én két gitárt ajánlok top1. Gibson
csak az 100000 ft föllöt van top2 Fender a fender az már bazi jó gitár amiket mutatsz nagy rész fender copy a kialakítása.Ha aból használtat veszel kapsz 80000-ért és megéri alig érsz a húrhoz és már le is nyomtad
Gibson: [link]
Fender: [link]
Előző: te nem csak a gitárokról nem tudsz semmit, de még a nyelvtanról sem sokat.
"en nekem otthon egy Cort viva van és hamis mint az állat ha meg jól hangolom akkor elpatan a húr"
Mondjuk őőőhm... nem tudom esetlek hallottál-e róla, de tudod egy gitárt be kell állítani...
"Én két gitárt ajánlok top1. Gibson
csak az 100000 ft föllöt van top2 Fender a fender az már bazi jó gitár"
TTE JJÓÓÓÓ ISTEN... ennél klisésebb, felszínesebb hülyeséget nem tudtál volna írni? Mellesleg elmondom neked, hogy 100k-s árkategória az a Gibson legeslegallja, ami majdnem hogy szarabb, mint egy azonos árkategóriás, csak más márkájú gitár. Tudod, nem azt kell nézni mennyire ismert egy márka, mondok neked kismillió olyan márkát, amiről nem is hallottál, de olyan gitárjaik vannak, besz* rsz. És te állítod hogy 10 éve gitározol? Hah, jó vicc, szerintem csak képen láttál gitárt... istenem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!