Sátánista, ördögmegidéző zene?
Ez itt Skrillex új száma: https://www.youtube.com/watch?v=UQ13nr6urIo<--Szerintetek sátánista zene?Elég rég óta hallgatom Skrillexet,de akkor ezt a zenét kizárnám a hallgatandó zenék közül...
Mellesleg mi a véleményetek Skrillexről?
12/L
Dehogy. Nincs ebben semmi ördögmegidéző attól, hogy van benne néhány kis szekund.
A Scary Monsters lemezét bírtam az utána következő munkái kevésbé tetszenek.
Köszi szépen :)
akkor megnyugodtam :D
sátánista, persze :D de még ha az is lenne, mi bajod van vele? szerinted ez fertőző? vagy ennyire bigott közegből származol?
nézz utána a mayhemnek meg a burzumnak, az sátánista. ez csak egy divatcsicska szarság.
Milyen aranyos :D
Hát köszönöm szépen hogy tájékoztattatok erről,majd akkor legközelebb olyan burzumka szrt fogok hallgatni,oké?
És ha 12éves vagyok?Érett 12évesről nem hallottatok?Bolondok...
"társulok az előtte szólóhoz de nem mondom hogy burzumot hallgass azt én se szeretem... de valami zenei ízlést felszedhetnél :D tudod... hangszerek stb"
azért elég vicces, hogy azok akik a kifinomult ízlést hangszeres zenék hallgatásához kötik, általában csak olyan dolgokat hallgatnak ahol három hangszer van (gitár, basszusgitár, dob) és ezek is (kiváltképpen a gitár) effektezve vannak... persze tisztelet a kivételnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!