Mondanátok pár fiúbandát, akik ebben a stílusban mozognak, és helyesek?
Figyelt kérdés
Olyan bandákra gondolok,akik nagyrészt pop-ot énekelnek(azért mondom,hogy nagyrészt,mert pl. a 5 Seconds Of Summer is rockos,de az mégis valamennyire a pop is megtalálható benne)
Olyan bandákat keresek,akiket valószínű,hogy még nem ismerek.
Ilyesmi műfajra,stílusra gondolok:One Direction,5SOS,Union J,TheBoybandProject :)
2015. júl. 1. 23:12
1/7 anonim válasza:
Attól,hogy egy együttes tagjai helyesek, még nem biztos,hogy a hangjuk is jó... de hát a mai csitrik ez alapján választanak :D
3/7 A kérdező kommentje:
Na nem mondod?:D ne általánosíts már kérlek,hidd el,hogy én nem azok közé tartozom,aki "jajj,kockahas *-* "..mert nem.
Igen,azt írtam,hogy helyesek,de ezalatt azt értettem,hogy ne ilyen emo-s punk meg ilyesmik legyenek,meg akik tele vannak piercinggel(tehát ne ilyen metálos,mert azok valószínű olyan zenét is játszanak)hanem rendes,átlagos kinézetű fiúk.
Viszont igazad van,mert rosszul fogalmaztam meg a kérdést.
2015. júl. 2. 14:36
4/7 anonim válasza:
ha nem zársz ki más népeket,akkor én tudok sok jó ázsiait ajánlani :)
5/7 Gozgel válasza:
The Vamps és Shawn Mendes (ő mondjuk énekes szóval nem bandában zenél)
6/7 A kérdező kommentje:
Mindkettőjüket ismerem :D A The Vamps nem rossz,de valahogy engem ők annyira nem fognak meg,pedig tényleg nem rosszak :))
2015. júl. 29. 22:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!