Ti mit gondoltok az 5SOS nevezetű banda zenei stílusáról?
Hát meghallgatva 1-2 számukat, azon kívül hogy ezek a fiúk elég taszítóak, azok kívül ez az úgynevezett powerpop. Ez is egy fúziós műfaj (fúziós műfaj például a metalcore is), az amit hallasz. A powerpop az lényegében hangszerekkel előadott popzenének az egyik változata.
Én eddig a kérdésig még csak nem is hallottam erről a bandáról. Teljesen tucat, és a tagok, ez a divathaj, divatpiercing, ez a felesleges ugrabugrálás ami a klipjeikben van, ordít hogy nagyon hamar nagyon menők akarunk lenni.
2-es vagyok és még azt is hozzátenném, hogy ez a zene borzalmas. :) Most hogy így utánaolvastam, a wikipédia (angol) is említést tesz a powerpop mivoltára, de odaírja még a punkot is, ami hát lehetetlen, meg a rockot is ami szintúgy.
Le vagyok maradva ezekből a divatzenekarokból bakker, pedig csak 23 éves vagyok, de én még Panterán, Slayeren Disturbeden<3 <3 <3, Hammerfallon és hasonlókon szocializálódtam. Fura. Én ugyan 8 éves nem nézek semmilyen kereskedelmi tévét csak sportadókat ezért mindig lemaradok ezekről az újításokról. Megvan a Justin Bieber, One Direction, 5SOS triumvirátus. :)
Néztem valami ausztrál fórumot, ahol azon vitatkoznak, hogy mi legyen ezeknek a rajongóiknak a megnevezése :) Meg hogy ők a legszupibb ausztrál zenekar. Volt aki odaírta hogy szerinte a Tonight Alive a legszuperebb ausztrál zenekar (amivel egyébként én mélységesen egyetértek mert a Tonight Alive fényévekkel jobb ennél) azt meg úgy leoltották, hogy szidalmazza az ő kedvenceiket. Frankón ez ma a közízlés?
Köszönöm a válaszokat!
Nekem sem esett le az állam ettől az 5SOS bandától, sőt...Az egész egy divatbanda. De ez kell a mai fiataloknak, bár ezek a bandák 10 év múlva sehol sem lesznek. Én maradok a Ramonesnál meg a Sex Pistolsnál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!