A One Direction a következő turnéján is jön Európába, azon belül is Magyarország közelébe? És ha lehet előre tudni, mikor kezdődik a következő turnéjuk?
Hát már ne is haragudjatok,de ezek a válaszok,úgy hülyesègek,ahogy vannak.Van esèly arra,hogy jönnek majd a közelbe,de előre nem lehet tudni.Èn borzasztóan örülnèk neki,hiszen a x-factor vège óta,odavagyok èrtük.
Ja ès a Starityről,ès a Nenonról,egyèbtársaik:Bravo Hungary (ők írnak igazat IS,de elèg ritkán..)
A múltkor az egyik ilyen rohadt okos oldal,azt közölte a rajongókkal,hogy Harry Styles-t,elütötte egy kocsi.Na ennyit erről.Ja ès Harry annyira szereti a rajongóit,hogy egyhamar tuti nem lèpne ki.
(Mielőtt valaki idehozná Zayt,hogy róla sem gondoltuk,közlöm,hogy rajta sokszor lehetett èrezni,hogy nincs ehhez kedve.)
Kedves kèrdező,remèlem segítettem :)
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszokat!:)
Első, koncertjegyre a pénz már megvan, de a bécsire sehogysem tudtuk megoldani az utazást.
Mindenféle oldalt olvasok, ahová friss hírek kerülhetneki ki, azonban elég sok hülyeséget szoktak róluk közölni, és így nagyon nehéz megtalálni benne a tényleges, igaz információkat. Harry nem hinném, hogy a közeljövőben otthagyná a bandát ( mint Zayn, akin egyébként már egy ideje lehetett látni, hogy nem élvezi ezt az egészet ), a koncertvideókon is látszik, hogy mennyire szereti ezt csinálini, és milyen jól érzi magát a fiúkkal a színpadon. Tudom, hogy felröppent már olyan hír, hogy Harry távozni szeretne a bandából, de még mindig benne van, szóval...:)) De akkor is ugyan úgy támogatnám, ha kilépne, mert nem élvezi, mert tegyék azt, ami boldoggá teszi őket. Egyébként azon se csodálkoznék, ha szünetet tartanának, mert azt a tempót, amit a Modest diktál nekik, nem hinném, hogy sokáig lehetne bírni.:/
Tudom, hogy a facebook oldalukra még semmit nem írtak, valamin, hogy az OTRA még tart, de azt hittem valaki hallott már valami infót.:))
Egyébként most már olyan szinten vagyok kb, hogy ha kell, még Angliába is kimennék koncertre, csak sajnos az OTRA turnéra már minden jegy elkelt - ami Angliát illeti.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!