Ismertek a leírásban megfogalmazott feltételeknek megfelelő metalcore együtteseket?
Olyan metalcore zenekarokat keresek, akik úgy használják a tiszta éneket a refrénben, hogy rá is üvöltenek. Például az első és második szakaszban üvöltenek, a refrénben meg üvöltenek és énekelnek is egyszerre. (Példának okáért esetleg tessék meghallgatni a The GhostInside - Darkhorse-ot, vagy a Being As An Ocean - This Loneliness Won't Be The Death Of Me, ami melodic hardcore, de az üvöltés+ének koncepció ugyanaz, amiről én beszélek.)
Utószónak pedig tudom, hogy nem üvöltés, hanem hörgés, de az csúnyán hangzik, főleg ha ismételgettem volna.
Előre is köszi a válaszokat, sokat segítenétek!
Köszönöm, ezeket ismerem, de nem ilyesmiket kerestem. :) A legtöbb, amit felsoroltatok, egyszerű metalcore.
Olyan metalcore számokat keresek, amelyekben a tiszta ének nem hangsúlyos, esetleg le van halkítva, és "ráüvöltenek". Azt is mondtam, hogy a The Ghost Inside jó példa.
De lehet, hogy túl sokat kérek. :)
Egyébként a MIW-ért és a BMTH-ért odavagyok, de egyáltalán nem az, amit keresek.
Egyébként meg "kifejezetten metalcore" kéne.
De mondom, lehet, hogy ez pont a Ghost Inside egyedi jellegzetessége, és túl nehezet kértem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!