Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ismertek a leírásban megfogalm...

Ismertek a leírásban megfogalmazott feltételeknek megfelelő metalcore együtteseket?

Figyelt kérdés

Olyan metalcore zenekarokat keresek, akik úgy használják a tiszta éneket a refrénben, hogy rá is üvöltenek. Például az első és második szakaszban üvöltenek, a refrénben meg üvöltenek és énekelnek is egyszerre. (Példának okáért esetleg tessék meghallgatni a The GhostInside - Darkhorse-ot, vagy a Being As An Ocean - This Loneliness Won't Be The Death Of Me, ami melodic hardcore, de az üvöltés+ének koncepció ugyanaz, amiről én beszélek.)

Utószónak pedig tudom, hogy nem üvöltés, hanem hörgés, de az csúnyán hangzik, főleg ha ismételgettem volna.

Előre is köszi a válaszokat, sokat segítenétek!

2015. jún. 29. 20:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Triviumnak van pár száma amiben tiszta ének és hörgés is van.
2015. júl. 1. 17:38
 2/4 anonim válasza:
Hát nem tudom ismered e, őket, de van pl az As I Lay Dying, Motionless In White, Bring Me The Horizon, Five Finger Death Punch, Asking Alexandria, Of Mice and Men, Butcher Babies, Black Veil Brides, Falling In Reverse, In This Moment... vannak olyasmi számaik amiket Te is említettél :) Mondjuk nem mindegyik kifejezetten metalcore ^^"
2015. júl. 2. 00:02
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm, ezeket ismerem, de nem ilyesmiket kerestem. :) A legtöbb, amit felsoroltatok, egyszerű metalcore.

Olyan metalcore számokat keresek, amelyekben a tiszta ének nem hangsúlyos, esetleg le van halkítva, és "ráüvöltenek". Azt is mondtam, hogy a The Ghost Inside jó példa.

De lehet, hogy túl sokat kérek. :)

2015. júl. 2. 20:15
 4/4 A kérdező kommentje:

Egyébként a MIW-ért és a BMTH-ért odavagyok, de egyáltalán nem az, amit keresek.

Egyébként meg "kifejezetten metalcore" kéne.

De mondom, lehet, hogy ez pont a Ghost Inside egyedi jellegzetessége, és túl nehezet kértem :)

2015. júl. 2. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!