Mi a véleményetek a Black Veil Brides-ról? Régebben tényleg feloszlottak? Andy szolo karrierbe kezdett?
Tavaly októberben ismertem meg őket és nagyon megszerettem mind a zenéiket mind emberileg is a csapatot. Soha sem oszlottak fel,csak régebben sokszor volt tagcsere Andy-t leszámítva. Andy-nek valóban van szólóprojektje,de a banda mellett,nem helyett. Sajnos Magyarországra még nem jöttek. Személy szerint nagyon jó embernek tartom Andy-t,sokat segített már a rajongóknak a zenéjükkel és foglalkozik velük rendesen,igaz a mérhetetlen dohányzása és néha a szinpadi cirkuszai nem a kedvenceim,bár ez már az ő dolga. Julietet bár sokan utálják és terjesztenek róla dolgokat,szerintem kedves nő és szép pár Andy-vel!
Bocsi,ha kicsit hosszú lett,de remélem jó választ adtam minden kérdésedre!;)
Személy szerint, én a zenéjüket sem, és Andyt se szeretem. Persze, elismerem, hogy milyen dalokat játszanak, de nem kellene ennyire beleadni magukat, hogy mekkora metalosak, pláne most!
Andy pedig, nem egyszer hisztizett a koncerten, ahogy olvastam, kb.féléve, éve, ott is hagyta az egészet, mert egy srác hangosan énekelt az első sorban és irritálta.:) Persze, helyes,megminden, de semmi több. Illetve gyakran szoktak késéssel fellépni, de kinekmi.: )
Ez az én véleményem, emiatt nem kell lepontozni.:D
Pont ma van 4 éve,hogy együtt vannak!:)
Gyerekkel kapcsolatban Andy pár napja pont láttam,hogy annyit írt,hogy szeretne majd!;) gondolom most még a karrierjük miatt nem vállalják be,de később majd biztos lesz babájuk,ha együtt maradnak Juliettel!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!