Miért azt a fajta zenét hallgatod, amit hallgatsz?
ez tetszik.
van olyan szám, amit azért hallgatok, mert krumplipucolás közben nem fogok mélyenszántó, elgondolkodtató dalokat hallgatni XD (ami pl. olvasás közben szoktam), ilyenkor egy kispál vagy ilyesmi szám megy, amire jó ráéenekelni a szöveget. ennyi. helyzettől függ.
Sokféle zenét hallgatok, mindegyik mást jelent. Van amihez emlék fűz, van ami kikapcsol, és van, ami szórakoztat. :) Csak néhány példa, hogy milyen széles a palettám:
- Fenyő Miklós és Hungária-dalok (emlék)
- A kínai tradicionális zene kikapcsol (Oliver Shanti)
- Linkin Park, Dj Szatmári (szórakoztat)
Kerestem ezt az érzést minden zenében... Végre el tudok menekülni ebből a világból a sajátomba, ahol jó nekem. Kikapcsol, mindenféle drogok nélkül hallgatom, ezt leszögezem.
This is GOA!!! (L)
rock, metal, rap, funky.
és sokszor ezek keverékeit.
persze a minőség is fontos, a sz@rt mindenben van, csak ki kell szűrni :P
és azért, mert ezek nélkül megbolondulok, szükségem van zenére, mert kötődök hozzá, mert ez a legjobb kifejezése az érzéseimnek, mert kiszakítanak mások életéből, és saját magammal foglalkozhatok.
pl ebből egy igazi személyleírást is adhattok rólam : most ezt hallgatom : Nirvana - Milk It
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!