Szal Dávid kérdése:
Szintetizátor hang FL Studiora?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy Yamaha PSR 295-ös szintim. FL Studioban szoktam használni, de köztudott, hogy az FL Studioban csak a kiválasztott hangokra lehet játszani. Nem tudom megoldani, hogy a szintetizátor fa**a kis alaphangjai szólaljanak meg benne? (pl: a billentyűre vannak rakva dob hangok)#FL Studio #Hang programozás
2015. jún. 26. 13:54
1/4 Zénevű válasza:
Szerintem vedd fel a kedvenc szintihangjaidat hangmintának és tedd be egy mappába, aztán csak tallóznod kell az FL-ben, ha kellenek.
2/4 A kérdező kommentje:
Próbáltam, hogy recordot tolok, de még azt sem találtam a hivatalos programmal.
2015. jún. 28. 00:46
3/4 Zénevű válasza:
Hangmintákat felvenni bármi mással is tudsz, pl Audacity,vagy a windóz hangrögzítője. A lényeg,hogy jó minőségű wav legyen. Ezeket mappába rakod és az FL file settingsben beállítod.
4/4 A kérdező kommentje:
Végülis egy Auna mic-900b csak visszaadja majd a hangot ^^
2015. júl. 18. 12:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!