Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Kik jó japán énekesek, együtte...

Kik jó japán énekesek, együttesek? Vagy milyen jó anime openingek vannak?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem az animéket és az anime openingeket (már amelyik jó). És a Japán nyelv is tetszik. Ha a Japánok nem írnának ilyen bonyolult jelekkel biztosan megtanulnám a nyelvet! :D

Ezért keresek jó énekeseket,együtteseket vagy jó openingeet.

Ha a Japánok nem írnának ilyen bonyolult jelekkel biztosan megtanulnák Japánul! :D

2015. jún. 26. 10:37
 1/7 A kérdező kommentje:
Bocsi a végén véletlen ismételtem meg a mondatot! :)
2015. jún. 26. 10:39
 2/7 anonim ***** válasza:

Hááát nem írtad le milyen stílust szeretsz? pl: a SAO zenéje azt hiszem pop.... :DDD

Ha az animeaddits oldalán regisztrálva vagy és rámész egy anime adatlapjára, akkor ott meg tudod nézni ki(k) éneklik az openinget/endinget.

2015. jún. 26. 17:01
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
hát az a helyzet hogy ilyen nem létezik. hallgass led zeppelint. téma lezárva.
2015. jún. 26. 17:30
 4/7 anonim ***** válasza:

Milyen stílusú zenéket szeretsz?

Openingekből pl Buck Tick-Kuchizuke(Shiki), Hello Sleepwalkers-Goya no machiawase(Noragami) sztem elég jók. Persze attól is függ h szereted-e az adott animét:)

Esetleg Vocaloid számok között is keresgélhetsz, abból elég sok műfaj van. Illetve én jobban szeretem az utaitét, amikor Vocaloid számokat énekelnek fel igazi emberek.

Remélem valamit tudtam segíteni:)

2015. jún. 26. 22:49
 5/7 A kérdező kommentje:
Ha a SAO openingjének műfaja pop akkor a pop műfajt szeretem az anime openingeknél, mert a SAO openingje tetszik. Illetve még tetszik pl: A Pandora hearts openingje,a Fate stay night unlimited balde works openingje meg a Fate Zerojé is.
2015. jún. 27. 15:34
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat de még jöhetnek! :)
2015. jún. 27. 15:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Van olyan alkalmazás telefonra, Anime Radio. Több csatorna, végefogyhatatlan japán zenékkel, több stílus, és szinte az összes kiírja az elõadót, címet, számunkra is olvashatóan. De van neten is csomó ilyen, pl BigBand Radio (ha jól emlékszem.
2015. jún. 28. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!