Kik jó japán énekesek, együttesek? Vagy milyen jó anime openingek vannak?
Nagyon szeretem az animéket és az anime openingeket (már amelyik jó). És a Japán nyelv is tetszik. Ha a Japánok nem írnának ilyen bonyolult jelekkel biztosan megtanulnám a nyelvet! :D
Ezért keresek jó énekeseket,együtteseket vagy jó openingeet.
Ha a Japánok nem írnának ilyen bonyolult jelekkel biztosan megtanulnák Japánul! :D
Hááát nem írtad le milyen stílust szeretsz? pl: a SAO zenéje azt hiszem pop.... :DDD
Ha az animeaddits oldalán regisztrálva vagy és rámész egy anime adatlapjára, akkor ott meg tudod nézni ki(k) éneklik az openinget/endinget.
Milyen stílusú zenéket szeretsz?
Openingekből pl Buck Tick-Kuchizuke(Shiki), Hello Sleepwalkers-Goya no machiawase(Noragami) sztem elég jók. Persze attól is függ h szereted-e az adott animét:)
Esetleg Vocaloid számok között is keresgélhetsz, abból elég sok műfaj van. Illetve én jobban szeretem az utaitét, amikor Vocaloid számokat énekelnek fel igazi emberek.
Remélem valamit tudtam segíteni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!