Kinek van H! T zenecsatornája? Akinek van, az kattintson és elmondom bővebben?
Nos, akinek van H!T zenecsatornája, az biztosan szokta hallani a reklámokat is. Azon belül pedig van egy Booty Time! este 22:00-kor kezdődő "műsor" és ott van, hogy mindig ugyan azokat a számokat teszik be, mint pl. a leges legelső. Annak nem tudom az előadóját és címét. Ha valaki esetleg tudja, az kérem legyen olyan kedves elmondani, mert már nagyon régóta szeretném megtalálni.
(Ha nem volna érthető a kérdés, az nyugodtan kérdezze meg.)
A válaszokat nagyon megköszönöm!! Szép napot.
Ha a TV-tekben nem található ilyen csatorna, akkor a neten is rá tudtok hallgatni. :)
Ha esetleg valaki tényleg nem értené a kérdésemet, akkor elmondom itt is, hogy ha így dallam és egyéb hangeffektek nélkül felvázolnám a "dalszövegét" kissé halandzsabandzsáúl, ezért előre is elnézést kérek, de még így is próbáltam keresni, hátha a google tud valami okosságot találni a problémára. Íme: Love and a bush, in did love and it motion. You are the sunshine.
Így már lehet, hogy tudtam segíteni.
Ha egy kissé hülyének nézel, megértem. Csakhogy, a cél az, hogy megtaláljam ezt a muzsikát. :)
Kiírja az előadót,szám címet és lemezt amelyiken ez a szám van a H!T felírat alatt!
De mindjárt megnézem neked!
Köszönöm a választ, de nem ez volt a kérdésem.
A reklámoknál be adják, hogy szombaton 22:00 órakkor kezdődik a "Booty Time" című műsor, amiben az elmúlt 40 év legkultikusabb tánczenéi vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!