Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik a jobb és hitelesebb...

Melyik a jobb és hitelesebb rapper, Majka, vagy Tyson?

Figyelt kérdés
Én mindig is bírtam Tyson zenéit, Majkának is voltak régen jó számai pl: Ózdi hős, Történt ami történt, Tündi Bündi, Mondd ami fáj, Madafaka, Katona, de a mostaniak annyira sz@rak, hogy végig se bírom őket hallgatni (nem Curtis miatt, Curtis egy kiváló rapper)

2015. jún. 25. 16:50
1 2
 11/18 anonim válasza:

Szerintem Kicsi Tyson a leghitelesebb magyar rapper.

https://www.youtube.com/watch?v=dP4VmWQCMes

2015. szept. 18. 18:48
 12/18 anonim ***** válasza:
90%

Majkát kb. Tyson építette fel, ő írta a szövegeit stb. Hagyjuk már ezt a veréb Majkát, úgy szánalmas ez az ember ahogy van.

Tyson meg Tyson, a valaha élt egyik legjobb magyar rapper a Weszélyes Elemekkel együtt, nem is értem, hogy tűnhettek így el, bár igaz, hogy mostanában azért csinálnak zenéket, de a nézettség az szinte nulla.

2015. nov. 16. 16:03
 13/18 anonim ***** válasza:
Hogy lehet az, hogy ha Tysonnak olyan ku*rva jó szövegei vannak hogy abból Majka virágzó karriert tud befutni, Tyson viszont az állítólagos "saját" szövegeivel, gondolataival sem tud kimászni a béka segge alól? Nem furcsa? Félre értés ne essék Majkát se tartom túl sokra csak objektív szemléletű vagyok.
2015. nov. 24. 13:36
 14/18 anonim ***** válasza:

Hát úgy, hogy Majka folyamatosan celebkedett. Könyörgöm hiszem a VV1 ben lett úgymond felfedezve, még Dopeman is bement hozzá, aztán folyamatos rádióműsor, tv szereplés...

Tyson meg egyszerűen abbahagyta és mostanában kezdett újra rappelni.

A mondatok c. száma pl. 200ezer+ kattintásnál jár, ami azért nem rossz egy rég eltűnt rappernél.

2015. nov. 25. 14:12
 15/18 anonim válasza:
100%
Tyson.
2016. ápr. 5. 08:56
 16/18 anonim válasza:
Egyforma gáz mindkettő.
2017. márc. 23. 23:32
 17/18 anonim válasza:
Hány éves lehet Tyson?
2020. júl. 26. 17:45
 18/18 anonim válasza:
Találkoztatok már vele?
2020. júl. 26. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!