Melyik a jobb és hitelesebb rapper, Majka, vagy Tyson?
Figyelt kérdés
Én mindig is bírtam Tyson zenéit, Majkának is voltak régen jó számai pl: Ózdi hős, Történt ami történt, Tündi Bündi, Mondd ami fáj, Madafaka, Katona, de a mostaniak annyira sz@rak, hogy végig se bírom őket hallgatni (nem Curtis miatt, Curtis egy kiváló rapper)2015. jún. 25. 16:50
11/18 anonim válasza:
Szerintem Kicsi Tyson a leghitelesebb magyar rapper.
12/18 anonim válasza:
Majkát kb. Tyson építette fel, ő írta a szövegeit stb. Hagyjuk már ezt a veréb Majkát, úgy szánalmas ez az ember ahogy van.
Tyson meg Tyson, a valaha élt egyik legjobb magyar rapper a Weszélyes Elemekkel együtt, nem is értem, hogy tűnhettek így el, bár igaz, hogy mostanában azért csinálnak zenéket, de a nézettség az szinte nulla.
13/18 anonim válasza:
Hogy lehet az, hogy ha Tysonnak olyan ku*rva jó szövegei vannak hogy abból Majka virágzó karriert tud befutni, Tyson viszont az állítólagos "saját" szövegeivel, gondolataival sem tud kimászni a béka segge alól? Nem furcsa? Félre értés ne essék Majkát se tartom túl sokra csak objektív szemléletű vagyok.
14/18 anonim válasza:
Hát úgy, hogy Majka folyamatosan celebkedett. Könyörgöm hiszem a VV1 ben lett úgymond felfedezve, még Dopeman is bement hozzá, aztán folyamatos rádióműsor, tv szereplés...
Tyson meg egyszerűen abbahagyta és mostanában kezdett újra rappelni.
A mondatok c. száma pl. 200ezer+ kattintásnál jár, ami azért nem rossz egy rég eltűnt rappernél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!