Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Venne valaki egy kiemelt álló...

FFDP kérdése:

Venne valaki egy kiemelt álló jegyet Rammstein koncertre?

Figyelt kérdés
Még jobb lenne ha valaki tudna cserélni egy ülő jegyre. Vagy esetleg valaki nem tudna körbekérdezni ismerőseit, hogy érdekelné - e őket a dolog?
2010. márc. 1. 19:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Mennyiért?Cserélni nemtudok, de megvenném, ha jo áron van.
2010. márc. 1. 19:55
 2/7 anonim ***** válasza:
Mennyi az annyi?
2010. márc. 2. 02:44
 3/7 A kérdező kommentje:
Bocs, srácok de aki kérte, hogy írjam ki ezt a kérdést úgy döntött, hogy csak jó helyért cserébe adná oda a jegyét.
2010. márc. 3. 15:09
 4/7 anonim ***** válasza:

tehát el akarja cserélni a rossz helyét egy jóra?:D:D

Mennyit fizet mellé?

2010. márc. 4. 06:43
 5/7 A kérdező kommentje:
Rossz a térde és egy kiemelt állójegyet akarta volna elcserélni egy jó ülőhelyre. Nem ő neki kell fizetnie mellé, épp ellenkezőleg.
2010. márc. 4. 07:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Jah értem, csak úgy hangzott, hogy én járnék rosszabbul. De akkor mért vett állójegyet? Nem hogy meghagyta volna nekem.
2010. márc. 5. 08:34
 7/7 A kérdező kommentje:

Mert akkor még jó volt a térde... -.-

Amúgy szerintem figyeld itt

[link]

mert előfordul, hogy néha pár órára újra van kiemelt álló jegy.

Én azok helyében akiknek nem jutott kiemelt álló elmennék Zágrábba, nincs is olyan vállalhatatlanul messze és valamivel még olcsóbb is a jegy ha jól hallottam.

2010. márc. 5. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!