Hekari kérdése:
Vennék majd egy MP3-at és nem igazán vagyok tisztában a microsd-kel :D pl: 2GB-s microsd kb hány zenét képes tárolni? (csak azért kérdezem mert régi microsd és ez volt a telefonomban is)
Figyelt kérdés
#MP3 Microsd
2015. jún. 19. 05:20
1/4 anonim válasza:
hat 2015-ben eleg ciki lesz egy mp3 lejatszoval maszkalni, mar ha egyaltalan talalsz olyan helyet ahol lehet meg kapni (antikvariumon kivul), de a kerdesedre a valasz: ha ugy szamolsz vele, hogy egy zene kozepes minosegben 5 mega, es ugye 2 giga = 2000 mega, akkor elosztod es megkapod, hogy korulbeli 400 zene fog raferni.
2/4 anonim válasza:
Ciki nem ciki lehet venni simán új mp3/mp4 lejátszókat. pl itt:
Spec én is használom. Alvás előtt (pl.), mert sokszor bealszom és akkor megy egész éjjel. A telefont viszont nem akarom lemeríteni mert az ébreszt reggel. Utazáskor is ugyanezért inkább mp3-asról megy a zene.
Nekem átlag 1-1,5 mb egy szám szóval a 2GB-re nekem kb 1365 szám fér rá. Minél jobb a minősége a zenének annál többet foglgal, de az biztos, hogy jó néhány album ráfér.
3/4 guypierce123 válasza:
Már megbocsájts SajtosVakond, 1 GB=1024 MB, 2 GB=2048 MB
A kérdésre válaszolva 2GB-ből max 1,90 GB-t tudsz felhasználni, és ha 4-5-6 MB zenékről van szó, akkor kb. 350-400 zene elfér rajta.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! És amúgy nem ciki mert csak futni vinném magammal :D
2015. jún. 19. 19:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!