Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hova tűnt az oldalról Aktív...

Hova tűnt az oldalról Aktív Gitár?

Figyelt kérdés
..A rejtelmes kérdés, amit homály fed..

2015. jún. 19. 00:17
 1/10 anonim ***** válasza:

Törölte magát a sok kis megmondó balf#sz vérpistike miatt.

Jól is tette.

Nem érdemel itt senki sem értelmes segítséget.

2015. jún. 19. 06:58
 2/10 anonim válasza:
0%
Gondolom törölte magát.. Hál Isten! Kutyának se hiányzanak, az idegesítő, okoskodó kommentjei.. Nagyon elhitte, hogy tud valamit..csóri
2015. jún. 19. 18:37
 3/10 anonim ***** válasza:
Ő volt az egyetlen, aki értelmes a részrehajlás nélküli válaszokat adott... viszont néha elég lekezelő volt...
2015. jún. 19. 19:34
 4/10 anonim ***** válasza:
***aki értelmes és...
2015. jún. 19. 20:40
 5/10 anonim ***** válasza:
70%

Valóban rejtelmes, mert én leveleztem vele egy ideig, és e-mailt is már fél éve írt utoljára. Most hogy kérdezed tényleg eltűnt, esetleg majd rá írok, mi van vele.

Egyébként meg nem lehet anonim válaszok alapján megítélni egy embert, mert privátban nekem teljesen más jött le, mint itt a válaszaiból. Az őszintesége valóban kicsit nyers, de valljuk be sokszor igaza volt. Mellesleg meg tehetséges zenésznek tartom, és ha hiszitek ha nem, önmaga felé is van kritikája.

Nekem kellemes csalódás volt, teljesen meglepődtem, mind a stílusán, mind a külsején, másképp képzeltem el. De azért az mond valamit, hogy Aktív Gitár mindenkinek jelent valamit vagy így, vagy úgy a GYK-n. Nála már csak 404 volt népszerűbb. :-D

2015. jún. 26. 12:06
 6/10 A kérdező kommentje:

Azért ez kicsit sok volt. Én nem vonom kétségbe a tudását, jómagam is beszéltem vele, de szerintem nem tett le olyan dolgot az asztalra ami feljogosítaná arra hogy ilyen stílusban beszéljen. Sőt.. Még ha neves gitáros lenne, vagy legalább profi akkor se kéne így beszélnie. Nekem se hiányzik, de egyébként ahogy láttam valahol kommentáltak, hogy visszajött névtelenül. Engem igazán nem érdekelnek a véleményei, csak rossz nézni ezt a lekezelő, nagyképű szöveget a semmire. Igazán nem hiányzik innen.

Elnézéyt ha a véleményemmel megbántottam valakit, én ezt gondolom.

2015. jún. 26. 14:16
 7/10 anonim ***** válasza:

"Igazán nem hiányzik innen."

Pedig ez egy ilyen oldal, ahova kellenek az ilyen emberek.

Én meg a seggnyalást nem bírom, mikor szemmel láthatóan valaki elszínészkedi, hogy ő aztán mennyire megérti a kérdezőt némi plusz pontért. Lehet igazad van, hogy amit írtam túlzás, de mennyivel jobb egy kíméletes, de hozzáértéstől mentes válasz? A helyzet az, hogy itt senkinek nem ellenőrizhető a tudása, legfeljebb felülbírálhatja a következő válaszoló, de szubjektív, hogy végül ki mit von le.

Számomra az az érdekes, hogy miért tetted fel ezt a kérdést, mert én például nem gondolkodom olyan felhasználó hollétéről, aki nem szimpatikus, általában észre sem veszem, hogy eltűnt. Persze ez az én egyéni meglátásom ugyebár.

2015. jún. 26. 14:39
 8/10 anonim ***** válasza:

#3-as vagyok

Igazad van valamilyen szinten. Csak tudnám, hogy miért seggnyalás az, ha valaki normálisan viselkedik és nem bunkó... valaki legyenszíves magyarázza el, mert erre már ÉVEK ÓTA keresem a választ... Én személyszerint gyűlölöm, ha valaki lekezelő, nekem szarul esik. De ezt úgy adtad elő, mintha ez olyan lehetetlen dolog lenne, hogy valaki normálisan válaszol... nem hiszem, hogy ez olyan nagy dolog... de mivel jobb az, ha hasznos választ adsz és megbántasz valakit, mint haszontalan választ adsz de normális hangnemben?

2015. jún. 26. 15:17
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Én is pont ezt kérdeztem :-)
2015. jún. 26. 15:39
 10/10 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a jelentgető zsenik likvidálták, és még nem törölte az oldal cookiejait.
2015. jún. 28. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!