Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szintetizátorozni?

Szintetizátorozni?

Figyelt kérdés
2010. febr. 28. 20:55
 1/4 A kérdező kommentje:
*mennyi idő alatt lehet megtanulni szintetizátorozni?
2010. febr. 28. 20:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Semennyi. Mivel nincs olyan, hogy egy hangszeren maximálisan kifejlesztetted ak épességeidet, ezért nem lehet azt mondani, hogy te azt már megtanultad használni.
2010. márc. 1. 10:15
 3/4 anonim ***** válasza:

Akkor amikor kottából szó szerint mindent tudsz játszani, minden akkordot ismersz, s úgy billentyűzöl, hogy oda se nézel hova nyomsz. Rendelkezel vagy 500 repertoárral, hallásból is játszol, bevállalod az összes műfajt. Na akkor elmondhatod, hogy nah' igen tudok szintizni.

De ehhez 3-5 év szükséges, kb napi 3 órás gyakorlással. De ez egyénenként változik. Van akinél gyorsabban megy, valakinél egy élet is kevés, valaki meg hülye hozzá, mint a f@sz.

Én 4 év alatt fejlesztettem magam majdnem "tökélyre"...de mindennap gyakorlom ne essek ki belőle. De egy zenész folyton képzi magát, így a 100% lehetetlen, csak a 99%.

2010. júl. 6. 08:34
 4/4 anonim ***** válasza:

Ez így nem teljesen igaz.

Mi az, hogy valaki hülye hozzá? Én konkrétan nem hiszek a tehetség fontosságában, szerintem inkbáb a szorgalmon van a hangsúly.

500 szám feleslegesen sok, ha tudsz 200-at, az már nagyon-nagyon jó.

Hallásból játszani se kötelező, anélkül is lehet vki jó zenész. Valaki hallás után nyomja, más pedig jól tud kottából játszani...egyéntől függ.

2011. nov. 27. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!