Szintetizátorozni?
Akkor amikor kottából szó szerint mindent tudsz játszani, minden akkordot ismersz, s úgy billentyűzöl, hogy oda se nézel hova nyomsz. Rendelkezel vagy 500 repertoárral, hallásból is játszol, bevállalod az összes műfajt. Na akkor elmondhatod, hogy nah' igen tudok szintizni.
De ehhez 3-5 év szükséges, kb napi 3 órás gyakorlással. De ez egyénenként változik. Van akinél gyorsabban megy, valakinél egy élet is kevés, valaki meg hülye hozzá, mint a f@sz.
Én 4 év alatt fejlesztettem magam majdnem "tökélyre"...de mindennap gyakorlom ne essek ki belőle. De egy zenész folyton képzi magát, így a 100% lehetetlen, csak a 99%.
Ez így nem teljesen igaz.
Mi az, hogy valaki hülye hozzá? Én konkrétan nem hiszek a tehetség fontosságában, szerintem inkbáb a szorgalmon van a hangsúly.
500 szám feleslegesen sok, ha tudsz 200-at, az már nagyon-nagyon jó.
Hallásból játszani se kötelező, anélkül is lehet vki jó zenész. Valaki hallás után nyomja, más pedig jól tud kottából játszani...egyéntől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!