6 éve zongorázok, imádom, ez az életem. Viszont nagyon szeretnék megtanulni elektromos gitáron játszani, de van ismerősöm, aki azt mondja, hogy ezt együtt nem lehet.
Elvileg megkeményedik az ujjamon a bőr, és ez engem a zongorában hátráltatna. Azt is mondják, hogy érdes lesz a kezem.
Az utóbbi még elviselhető, de a zongorát nem adnám fel...
Ez elég nagy hülyeség! Én a főállású gitáros vagyok, hobbiszinten szoktam zongorázni.. Semmi hátrány.. Nagy buta a barátod! Ha szeretnéd, gitározz!
2015. jún. 15. 14:45
2/5 anonim válasza:
Nekem egyik ismerősöm 4 éve zongorázik és 2 éve gitározik. Semmi hátránya nem származott ebből és neked se fog;)
Gitározz nyugodtan és ne halgass az ismerősödre!:)
2015. jún. 15. 14:58
3/5 anonim válasza:
Baromság. Nem hátráltat semmiben, egy csomó olyan zenész van, aki játszik mindkét hangszeren. Maximum amiatt menne emiatt rosszabbul a zongorázás, hogy a gyakorlásra fordított időből vinne el a gitár is. Ha van hozzá kedved, nyugodtan kezdj el gitározni :D
2015. jún. 15. 19:18
4/5 anonim válasza:
Ez elég nagy butaság... Ez két nagyon alap hangszer, akit komolyan érdekel a zene az mindkettőn szeretne játszani.
De nekem can olyan ismerősöm aki szinte minden hangszeren játszik, ő rá a bizonyíték, hogy egyik hangszer sem zárki egy másikat.
2015. jún. 17. 18:26
5/5 anonim válasza:
Az a borkemenyedes az eletben abszolut sehol nem hatraltat. Se nem latszik, se nem erzodik ha megfogsz valamit. A gitarozas max akkor hatraltathat egy picit, ha pl hegedun jatszol mellette, s teljesen mas ujrenddel kell dolgozzal a ket hangszeren, s az agyad mindkettot meg kell jegyezze. De meg ez sem annyira zavaro, hogy ne lehetne mindket hangszert uzni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!