Ti honnan ismeritek a legújabb zenéket?
Figyelt kérdés
12 éves vagyok és néha nagyon zavaró tud lenni, hogy nem ismerem a menő zenéket.2015. jún. 14. 06:39
1/7 anonim válasza:
Hallgass Class FM-et vagy Petőfit, ha kicsit igémyesebb muzsikákra vágysz.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi
2015. jún. 14. 08:07
4/7 anonim válasza:
Petőfi szintén, de néha-néha Music fm-et is hallgatok,de azt inkább csak az Önindító miatt. Friss zenéket a Petőfiről halászok.
5/7 anonim válasza:
"Hallgass Class FM-et vagy Petőfit, ha kicsit igémyesebb muzsikákra vágysz."
made my day
amúgy simán kövesd a népszerű kiadókat (Spinnin, Musical Freedom) meg a VEVO-t és képben leszel
az igényességet meg ne keverjük ide...
7/7 anonim válasza:
Hááát hallgass inkább eminem-et, ha a jó rap zenét szereted. A világ legjobb rappere, hallgasd ha teheted! És csak higgy nekem, ne a többi gyereknek, hogy "jó a pop zene, a popzene az élet" he? nagyon jó a rap hidd el nekem, lehet hogy te ellenem szavazol, na de nem és nem! csak az eminem ami éltet engem! lehet hogy hülyének nézel, de nem érdekel....Csak ennyit akartam mondani neked, hallgasd amikor csak teheted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!