A legtöbb Republic dalt Cipő énekelte, melyek azok a a számok, amiket nem ő adott elő?
Szia!
Igen, a legtöbbet ő énekelte. Nekem hirtelen 1 szám jut eszembe: Sose ébressz fel, ha más dala szól. Az volt a Boros Csabáé. :)
Én valamikor nagyon szerettem, de aztán valahogy elmaradtak tőlem, és sok számukat már nem is ismerem.
Viszont nemrégiben voltam a Hattyúdalon,és ott a 27 számból jó sok teljesen ismeretlen volt, viszont nagyon tetszett.Ezért rákerestem a you tuben,de némelyik szám olyan volt,mintha nem ő énekelné...
Majd bemásolom, melyek azok...
Némelyik meg annyira fura,nem Republic-os..:)
Csak ezt a dalt... (uzsedáré-uzsedom): Tóth Zoltán
Hangyadal: Tóth Zoltán
A vonat legutolsó kocsiján: Tóth Zoltán szerző ezeket pl. sztem nem Cipő énekli...
A hátunk mögött a hó (Lili Marleen szivem) (Kenyér vagy igazság)
A szív a kőre (Fényes utakon)
Falu szélén ruhát mosnak a lányok (Hahó Öcsi!!!)
Zoli dalait itt találod: [link]
(ezekből ahol nem Cipő hangját hallod, ott Zoli énekel /a Balázsovts Editnek írt dalokon értelemszerűen Edit a szólóénekes/)
Az itt nem felsorolt dalokban Cipőn kívül Csaba énekel.
De a nagyon régi dalokban előfordult, hogy egész csapat ember énekelt, ők a zenekar akkori tagjai, plusz Habarits Éljen Béla és más közreműködők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!