Találtam a reklámok között egy helyes és szimpatikus amerikai,vagy magyar mittom én milyen fiatal zenészt, vagy dj-ét.Rámentem a Youtube oldalára és a leírások között hagyott egy üzenetet a feliratkozóknak, ami hogyis mondjam eléggé mellbevágott. Megnéztem ki az illető, hogy ilyen szókimondó és merész kijelentésekkel dobálodzik.Nagyon meglepődtem mikor is kiderült,hogy ő egy híres neves valaki, hogyis mondjam,valami sztárdj, vagy mi a frász.A zenéi tényleg elképesztően jók, de ez a lekezelő üzenete kissé eltántorított attól,hogy feliratkozzam a csatornájára. Mit tegyek szerintetek? Egyáltalán kicsoda ő,ismeri valaki jobban,hogy az egész Internet tele van vele és megengedhet magának mindent. Viszont a zenéi tényleg tetszenek,fantasztikusak és valóban színvonalasak.Segítenétek mit tegyek ebben a kérdésben?Feliratkozzam, ne irtkozzam, egyenlőre magam sem tudok dönteni.
szerintem semmi nagyon durva, van ennél sokkal közönségesebb is.egyszerűen azt akarja,hogy a "műmájer hülyék" ne látogassák a csatornáját,csak azok akik zenét akarnak hallgatni és őt kedvelik,nem más trendkövető hülyeségeket,amik a főcsatornán mennek.ebben van azért igazság is,de nem feltétlenül minden rossz ami ott van a nagyközösben.helyetted nem tudunk dönteni,ha tetszik a zenéje akkor jelöld,ha nem,akkor hagyd a pécsába!:))
2015. jún. 6. 23:33
2/11 A kérdező kommentje:
Köszi!Mégvalaki véleménye?
2015. jún. 6. 23:38
3/11 anonim válasza:
Óvakodj a New Agesektől! Vad, durva, kegyetlen, arrogáns, igen feltűnő és nem evilági gondolkodású emberek ezek.Legalább is amit én tudok róluk.Eszméletlen hatásvadászok,nagyon veszélyesek a szó szoros értelmében véve és eszméletlenűl összetartanak egymás között.Olyanok mint a terroristák,vagy még annál is rosszabbak,mert teljesen be -és kiszámíthatatlanok,egy-egy cél elérése érdekében, bármire képesek! Elég nagy hatalom van a kezükben,mellyel senki sem rendelkezik csak ők, állítólag a ,,Nagykönyvek szerint.'' Ha neked tetszik a művészete és a nézete hajrá,mert senki sem tántorít vissza tőle.Ha ez kevés hozzá,jobb ha odébbállsz és főleg szóba nem állsz velük,mert nem biztos hogy lesz benne pozitív köszönet.
De hozzáteszem lehet rosszul látom és ítélem meg őt.Jobb óvatosnak lenni az ilyen beállítottságú és művészetet képviselő emberekkel. A zenéi között persze vannak jók,de nem az én stílusom.Mondom ez az én megítélésem,nem biztos hogy igazam is van.
2015. jún. 7. 00:06
6/11 A kérdező kommentje:
Aham huhh mégvalaki?
2015. jún. 7. 00:09
7/11 A kérdező kommentje:
Na mindegy.Nem tudom mit csináljak.Még szétnézek róla a neten aztán meglátom.Még bizonytalanabbá váltam :-/
2015. jún. 7. 01:19
8/11 anonim válasza:
A híres,vagy éppen hírhedt emberekről mindig is megosztó vélemények születnek.Néha a látszat csal és az sem igaz amit kérdeznek nemhogy az amit mondanak.Sohasem tudhatod meg az igazságot arról hogy ki fia-borja.Dönts ahogy a szíved diktálja.Az ilyen híres emberek ugysem állnak szóba senkivel,el vannak szállva maguktól ált és a saját családtagjaikkal sem tartják nagyon a kapcsolatot, lásd Music Tv, Vh1 satöbbi.Márpedig ez a fickó ahogy néztem,nem ma kezdte a pályát és igen számottevően és látványosan szerepel a neten és benne van a zenei történelemben is.Még a CNN-en is volt róla szó,ahogy nézegettem.Nem kispályás ürge az egyszer biztos.Rajtad múlik mit csinálsz,mert én biztos nem fogok pölö helyetted feliratkozni a youtube csatornájára.Nem az én esetem sem emberileg,sem zeneileg! Viszont egy biztos,hogy akármit is tesz és csinál,azzal csak a jó hírét viszi a magyaroknak a világban,mert az ő művészetét legalább az egész nyugat elismeri a megjelent hazai és külföldi cikkek és zenéi alapján és nem égeti le az országot,mint ahogy egyesek a médiában és a politikában teszik azt mostanság.Ez viszont becsülendő ebben az emberben.De valójában egyáltalán nem egy nagy durranás.
2015. jún. 7. 01:51
9/11 A kérdező kommentje:
Hm hát nemtom,szerintem nem annyira híres mert a magyar ker tévéken pl soha sem láttam őt még szerepelni,vagy olyat hogy valaki interjút készített volna vele
2015. jún. 7. 02:06
10/11 anonim válasza:
Akkor le vagy kissé maradva,nem nagyon néztél még utána:)))
Ez az ürge még az NBC-n is szerepelt, meg az Rtl-en valamikor 2000 után a mónika showban is volt.Kattints rá erre aztán pár képkockát nézz át,van neki valamilyen Tibi nevü zenésztársa is,meg a Zoltán Erikával is kavartak egy időben. [link] Van mit nézegetned és olvasgatnod róla a neten ha google a barátod,mert annyi cikk és szó van róla,mint a rohadás,csak keresgélj szépen,ha tényleg érdekel:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!