Szerintetek ki az új pop királynő?
Figyelt kérdés
Az én top3-as listám:
1. Katy Perry
2. Lady Gaga
3. Taylor Swift
Katy Perry-t szerintem nem kell magyaráznom, miért karrierjétől kezdve folyamatosan ott van a legjobbak között.
Lady Gaga igaz mostanában kicsit eltűnt, de még mindig hatalmas visszhangja van, ha kiad egy jó albumot ismét ő lesz az első helyen.
Taylor Swift-et nem szeretem, de be kell vallani, most nagyon népszerű, bár szerintem ez nem fog sokáig tartani.
2015. jún. 6. 13:15
12/16 anonim válasza:
Szerintem Whitney Hoston az örök királynő. Hármójuk közül talán népszerűség alapján Katy vagy Taylor, tehetség szerint pedig Lady Gaga, de aki mondjuk szerintem még nagyon jó, habár nem vagyok nagy rajongója, az Rihanna.
13/16 anonim válasza:
Katy és Gaga most egy kicsit eltűntek a médiából. Gaga az amerikai horror story miatt lett megint felkapott de most kifejezetten Taylor Swift a popkirálynő. Meg Ariana Grande
15/16 anonim válasza:
kattos vagy ha nem szeredet Taylort :P
16/16 anonim válasza:
1:Phil Collins
2:Taylor Swift
3:Katy Perry
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!