Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » The Cataracs és KSHMR, hogy...

The Cataracs és KSHMR, hogy jön össze a kettő?

Figyelt kérdés

olvasgatom a kommenteket The Cataracs videók alatt és mindenütt KSHMR :OO akkor most ez a két srác váltott és KSHMR néven "DJ-skednek"? :DD

Itt egy The Cataracs dal https://www.youtube.com/watch?v=33lLpK2KPCQ

és egy KSHMR https://www.youtube.com/watch?v=gJ-NsWdAHjY (am a Spinnin nagyon felkapta őket nemrég, mondjuk meg is értem nagyon jók <3 :D)

2015. jún. 5. 19:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

nem a két srác váltott csak az egyik Niles Hollowell-Dhar, a másik srác ott hagyta a cataracs-ot de még Niles egy darabig szólóban nyomta, aztán KSHMR név alatt kezdett kiadni számokat, anonym módon tehát nem tudták hogy pontosan ki KSHMR aztán ugye szép lassan kiderült, valaki még most sem tudja annak ellenére hogy az ultra music festivalon Tiesto felvitte magával a színpadra "bemutatta". A neve onnan ered hogy indiai és Indiában van egy olyan régió aminek a neve "Jammu and Kashmir" ennek a régiónak a zászlaja KSHMR logója valamint most az új számának Jammu a címe, amiben ha minden igaz ő is szerepelni fog, amit még tudni érdemes hogy sok producernek csinál számokat tehát ghostproducer is, többek között a Tsunami-t is ő csinálta valamint olyan előadókkal dolgozott mint Pitbull, Enrique Iglesias, 50Cent. Merem állítani hogy ő a legjobb producer, minőségi zenéket ad ki, amelyik számnál meglátom a nevét tudom hogy az egy jó/minőségi zene lesz

[link]

[link]

remélem segíthettem ;)

2015. jún. 6. 21:16
 2/5 A kérdező kommentje:

nagyon szépen köszönöm :)))

[link] először ezen a számon a borító volt gyanús :DD

2015. jún. 7. 09:46
 3/5 anonim válasza:
Első válaszoló, tudnál nekem linkelni videót, ahol bemutatta Tiesto?
2015. jún. 10. 17:37
 4/5 anonim válasza:
Nem szóltam, megvan, 13:40. :D [link]
2015. jún. 10. 17:42
 5/5 anonim ***** válasza:

Az a zene még csak ma lett kiadva :D

2015. dec. 23. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!