Melyik ez a magyar zenekar?
Egy magyar zenekart keresek, de nagyon. Régebben hallottam őket. Legelőször a Duna TV 2008-as szilveszteri műsorán. Kerestem őket,de nem találtam. Most valamelyik nap hallottam megint a zenekart,de sehogy nem tudom őket megtalálni, mivelhogy nem tudom a nevüket. A zene amit játszanak olyan 30-as évekbeli stílusú, csak az a problémám, hogy nem tudom, hogy az pontosan milyen stílusú. Amit én hallottam tőlük az áthangszerelt magyar zene volt (konkrétan a János legyen fenn a János-hegyen). Az énekes egy férfi akinek hátra van fésülve a haja. Amit konkrétan arra az egy-két hallott számra táncolnék az a step az (egy-két-step - mert még ennek a táncnak se tudom a pontos nevét).
Tudom, hogy szinte lehetetlen megtalálni vagy kitalálni kik ők, de ha lehet próbáljátok meg mert nekem fogalmam sincs. Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!