Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik ez a magyar zenekar?

Melyik ez a magyar zenekar?

Figyelt kérdés

Egy magyar zenekart keresek, de nagyon. Régebben hallottam őket. Legelőször a Duna TV 2008-as szilveszteri műsorán. Kerestem őket,de nem találtam. Most valamelyik nap hallottam megint a zenekart,de sehogy nem tudom őket megtalálni, mivelhogy nem tudom a nevüket. A zene amit játszanak olyan 30-as évekbeli stílusú, csak az a problémám, hogy nem tudom, hogy az pontosan milyen stílusú. Amit én hallottam tőlük az áthangszerelt magyar zene volt (konkrétan a János legyen fenn a János-hegyen). Az énekes egy férfi akinek hátra van fésülve a haja. Amit konkrétan arra az egy-két hallott számra táncolnék az a step az (egy-két-step - mert még ennek a táncnak se tudom a pontos nevét).

Tudom, hogy szinte lehetetlen megtalálni vagy kitalálni kik ők, de ha lehet próbáljátok meg mert nekem fogalmam sincs. Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném.

2010. febr. 27. 10:39
 1/1 anonim ***** válasza:
Megtaláltad? :D Hot Jazz Bánd szerintem
márc. 30. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!