Lehet egy más fajta hidat a gitárba szerelni?
Figyelt kérdés
Az lenne a problémám hogy nekem ez a hív van jelenleg benne:
Viszont ilyesmi fajtát szeretnék inkább beletenni, mert most az egész gitár átépítés alatt van: [link]
Megoldható? Előre is köszönöm válaszukat!
2015. máj. 31. 13:30
2/6 anonim válasza:
Hív pozitív a gitárod? Szegény...
3/6 anonim válasza:
Igen, ez elég sima ügy, maximum a lyukakat kell átfúrni, de az nem nagy mutatvány, még ha a régieket ki is kell puskázni. Akkor lenne komolyabb átalakítást igénylő dolog, ha tune-o-matic jellegű (tehát azt a tipikus Gibsonokon használt) hidat szeretnél rá rakni, illetve a Fender vagy Floyd-rendszerű tremolós.
4/6 A kérdező kommentje:
Jah, értem.
Lenne még egy kérdésem.
Ugye egy gitár lehet 200 ezer is, sőt jóval több is.
Na de mi a lelke ami tényleg befolyásolja a hangját?
Mert én láttam Fender elektronikát 30 ezerért, egybe az egész gitár 210 ezer volt.
Amúgy nagyon szépen köszönöm válaszukat, és bocs az elírás végett.:D
2015. máj. 31. 16:37
5/6 anonim válasza:
Anyagok, kidolgozás, illesztések pontossága, felhasznált hardver minősége, hangszedők minősége, minőségellenőrzés alapossága...
6/6 anonim válasza:
Így van, az előző mindent leírt. Hiába veszel egy sz.r gitárba jó hardvereket, hangszedőt, az többnyire még sz.r marad.. Sőt meg se éri. Rengeteg hangszer megfordult nálam, most a fő hangszereim egy Gibson Custom és egy ES-335 (néha a Standard is beugrik) és tapasztalatból mondom hogy nem csak az árukban mutatkozik meg a differencia..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!