Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogyan lehet kijavítani ha a...

Hogyan lehet kijavítani ha a trombitám behorpadt?

Figyelt kérdés
Ma a zenekari próbán leejtettem a trombitám és a korpusz része behorpadt elég csúnyán. Mit lehet vele kezdeni szerintetek? a legközelebbi hangszerjavító 100Km-re van, aki tényleg jó a szakmában, így valami házilagos módszerre gondoltam. Nektek van ötletetek a probléma megoldására? Fontos lenne, hogy a lakkozás is sértetlen maradjon, mert 2éve volt teljesen felújítva és nagyon szép lett, de hát most elcsúnyult. ha van valami értelmes ötleted, írd meg légyszi, ha nincs, akkor ne is válaszolj. Köszöntem.
2010. febr. 26. 20:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát én ezt mindenképpen a szakemberre bíznám a helyedben =/
2010. febr. 27. 07:52
 2/3 anonim ***** válasza:
én nekem az a véleményem hogy amig az ember nem mestere egy hangszernek, addig bizza egy mesterre.... inkább vidd el oda, ne kockáztassad, hogy esetleg nagyobb baja lesz.
2010. febr. 27. 16:55
 3/3 A kérdező kommentje:
nah sikerült kikalapálni gumikalapáccsal, szinte csak a fénytörés látszik rajta, szinte profi munka lett.:)
2010. febr. 27. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!