Mi a véleményed a Depresszióról?
Ebből a válaszból mégis hogy jutottál erre a következtetésre? Elég jól ismerem a Depresszió munkásságát, mivel hangmérnökként dolgoztam is albumaikon.
És miért ne lenne popzene? Te inkább művészinek írnád le a zenéjüket, mint szórakoztatóként? Mert szvsz elég szomorú, ha te teljesen komolyanvehetőnek tartod akár a zenéjüket, akár a szövegeiket. Szórakozásnak jó, csak én nem ezt keresem a zenében, hanem az összehasonlíthatatléan zenei profizmust, és a komoly mondanivalót. Nem mondtam egy szóval sem, hogy a Depresszió egy undorító szar, és ne hallgasd. Nem kéne rögtön ennyire felkapni a vizet, ha olyasmit hallaszs, ami neked nem tetszik. (Amúgy nem értem, neked a popzene valamiféle sértés? Mert az elég fura lenne egy olyan embertől, aki szereti.)
"popzene" xD
Ebbe nem tudom hogy találtál te popot, mert ez 100% rock de mindegy... Hogy röviden fogalmazzak az egyik legjobb magyar zenekar, imádom őket. Nem értem azokat az embereket akik nem szeretik. A szövegeiknek igen nagy mondani valójuk van és ahogy zenélnek az qrva jó. Szóval ennyi. Örülök, hogy rejtem kívül is szereti valaki őket. =)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!