Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hozzá tudok még valahogy...

Hozzá tudok még valahogy jutni cubase 6-hoz?

Figyelt kérdés

2015. máj. 30. 13:12
 1/2 anonim ***** válasza:

ha nincs fent normálisan a mainstream torrent oldalakon (kickass, tpb) akkor néz szét a rutrackeren, ha ott sincs, akkor az ncore-on (valamelyik ismerősödnek csak van ncore fiókja, ha nincs akkor fogalmam sincs honnan szedhetnéd le)

amúgy az Ableton jobb, én Cubase-t használok (bár az ötöset) és messze nem olyan király, mint amilyennek hittem, nem véletlen, hogy minden nagy név Abletonnal vagy FL-lel írja a zenéit és minden youtube-os VST tutorialban Abletont használnak vagy FL-t

már rég megbántam, hogy anno a Cubase-t raktam fel és azóta csak a lustaság miatt nem szereztem be az Ableton-t

2015. máj. 30. 21:37
 2/2 A kérdező kommentje:
ez a kérdés eredeti cubase 6 vásárlására irányult, ncore-on van, de csak az LE AI verzió, nekem pedig a Plus kéne, vagy az alap 6-os ( azért nem 5ös, mert az is szé és jó, de sajna csak 32 bites hostként működik, nekem meg 64es kell, ugyanilyen mechanikával, ezért a 6, de mivel hardverkulcsos ezért nincs hozzá semmiféle törés, és nem hiszem hogy egy sima dongle crack beválna. Ami meg a felhasználást illeti inkább stúdiózási célokra kéne, felvételre és editálásra, mint zeneszerzésre, beat-szerkesztésre, de egyébként ha az kéne én mindig annak a híve voltam hogy megírom MIDIben, és az bármilyen dawhoz kompatibilis, nincs az hogy nincs ott az FL step sequencer-e, és nem tudok semmit kezdeni magammal.
2015. máj. 31. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!