Van olyan program amivel lehet rögzíteni egy stream oldalon lejátszott zenét?
A reverbnation.com oldalon vannak zenék amiket máshol nem találok jó minőségben, és le szeretném tölteni. Van erre valamilyen ripper program ami ha lejátszom a zenét amíg az szól felveszi? Vagy letöltőprogram?
Próbáltam mozilla cache-t, bővítményeket de nem sokra jutottam velük.
Van néhány csak tudni kell beállítani a jelszintet mert olyan mint egy magnó.
A jet audio lejátszóban is van hangrögzítő.
Ha wav formátumban rögzíted akkor a T-Racks 3 programmal lehet masterelni. De ezt is állítgatni kell és elég időigényes foglalkozás.
Ha nem akarsz fizetni érte akkor megkeresed az ingyenes forrását valamilyen torrenten.
Ne haragudj, de nem értem a választ. Nekem programra lenne szükségem, ami win7 alatt fut, és mikrofon nélkül is rögzíti a lejátszott zenét. Vagy olyat, ami letölti a zenét közvetlen.
Sok olyan weboldal van ahonnan forráskódból lehetetlen kinyomozni a fájl forrását így letölteni sem lehet manuálisan. Pl. a GrooveShark oldalnak már van kalózletöltője.
Közben találtam rá megoldást, így nem nehéz zenét megszerezni :)
Windows 7 alatt be kell állítani a stereo keverőt a hangeszközöknél, utána a realtime játszott zenét fel lehet venni akár a beépített hangrögzítő programmal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!