A spotify hova menti a zenéket?
Figyelt kérdés
Mármint azt tudom, hogy nem a teljes zenét menti el, de ezeket az adatokat hova menti?2015. máj. 27. 16:56
1/3 A kérdező kommentje:
Vagy egyáltalán foglalnak bármennyi helyet is a spotifyos zenék?
2015. máj. 27. 17:10
2/3 anonim válasza:
Foglalnak helyet attól függ h mennyit h a belállításoknál milyen minőséget állítottál be (feltételezem prémium vagy). Magát a fájlokat az Android/data/com.spotify.music mappába menti. Nekem közepes minőségre van állítva és így 5 Gb-ot foglal 1000 szám. Szerintem ez elég jó.
3/3 anonim válasza:
Gondolom az Android/data.. a telefonokra vonatkozik és bocsi, hogy belekérdezek, de akkor ez azt is jelenti, hogy csak telefonon keresztül érdemes töltögetni számítógép nem játszik? Hallgatnék gépen is zenét nem csak telefonon azért kérdem, mert gépen sem látszik, hogy bárhova is leszedte volna ami nem is gond amíg van internet.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!