Szerintetek hol találnék dobost és gitárost?
Figyelt kérdés
Imádok énekelni, és kicsit meguntam már hogy a 4 falnak énekelek itthon, ezért szeretnék egy együttest alapítani,de nem tudom hol kezdjem... jó lenne ha lenne egy együttesem akikkel fel tudnék lépni és zenélni :)2015. máj. 26. 01:34
1/4 JinxStop válasza:
Nem tudom, hogy tényleg hatásos-e, vagy csak piszok nagy mázlista az illető, de egy ismerősöm úgy alakított bandát, hogy apróhirdetéseket ragasztgatott ki mindenhova és történetesen meglátta egy dobos, két basszusgitáros meg egy szintetizátoros emberke... Persze baromi jó szöveggel :D
2/4 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Rengeteg zenész portál van, ahhol stílusnak megfelelően válogathatsz a zenészek között.
Énekest talán a legnehezebb találni, szóval elég kapós leszel, ha felmész mondjuk a hangmester.hu-ra.
3/4 anonim válasza:
A facebook is tömve van ilyen fajta csoportokkal.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2015. máj. 30. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!