Szerintetek copy volt a győztes svéd dal?
Nem tudom, egyébként szánalmasnak tartom, hogy akárki nyer meg valamit, mindig elkezdik támadni. Na mindegy.
Szerintem is vannak hasonlóságok a David Guetta-szám és a svéd között, de annyi ilyen van, igazából az elektronikus zenei alappal rendelkező dalok jelentős része hasonló. :D
Már nem lehet új dallamot kitalálni, legalábbis nagyon nehéz. Ennél fogva hasonlítanak a számok. Tehát nem feltétlenül volt copy.
Egyébként nem szeretem azt a számot, sajnálom, hogy ők nyertek.
Pontosan, nagyon kevés a zenei lehetőségek száma!
Én sem a svédeknek drukkoltam először, Ausztrália és Olaszország jobban tetszettek, de amikor bebizonyosodott, hogy orosz-svéd "meccs" lesz, akkor egyértelműen Svédország mellé álltam, mert szerintem az orosz dal nem volt túl jó (plusz utálom Oroszországot, de ez már egy más téma:D).
Inkább ilyen Avicii/David Guetta átmenet volt. (mondjuk nekem kifejezetten tetszett Avicii és Guetta régi stílusa.
A Belga az erőteljesen Lorde beütésű volt.
Az olasz pedig elfért volna bármelyik modern tenorok közt.
De ennyi erővel a tavalyi győztes Adele copy, Kállay pedig Chase and Status koppintás. Gyakorlatilag még a zeneszám témája is egy az egyben Chase and Status - Time című száma volt. (most szólok hogy Kállay-Running című száma a kevés magyar zene közül az egyik amit szeretek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!