Csak én gondolom, hogy egyre ismeretlenebb és érdektelenebb előadók jönnek a Szigetre? (Egyre drágábbért. )
Figyelt kérdés
2015. máj. 21. 01:03
2/9 anonim válasza:
az ez évi felhozatal elég gyenguska eddig..
3/9 A kérdező kommentje:
Igen, így van, de szerintem már az utóbbi években is ez volt a helyzet.
2015. máj. 21. 23:30
4/9 anonim válasza:
2011-ben voltam utoljára egész héten, azóta 1-1 napokra megyek csak ki
5/9 A kérdező kommentje:
Én mindig csak 1-1 napra mentem, de elvileg annak az épp az a lényege, hogy kiválasztok egy bandát. Az egy hetet jobban el tudom képzelni "csak úgy bulizgatni", de napi bontásnál nem mindegy, kire mész.
2015. máj. 22. 18:05
6/9 anonim válasza:
Csesszék meg, persze, hogy akkor lesz a Florence + The Machine amikor már nem élek az országban. Arra elmennék.
7/9 A kérdező kommentje:
Hát ilyen mondjuk előfordul. :) Szerintem régen valahogy ismertebb előadók jöttek, akár sokkal nagyobb bandák is.
2015. máj. 24. 15:39
8/9 anonim válasza:
Szerintem meg előfordulhat, hogy már nem a te ízlésednek megfelelően választanak.
9/9 A kérdező kommentje:
nem az ízlésről beszélek. vannak az ízlésemnek megfelelő előadók néha a kevésbé ismertek között is. a kérdésem arról szól, hogy lehet, hogy régen mondjuk a U2 meg az REM is jött, és mégis olcsóbb volt a jegy, ma meg csomó viszonylag ismert ember van ott? tény, hogy régen mondjuk nem volt wifi a szigeten, meg hasonló dolgok.
2015. máj. 25. 04:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!