Melyik ország zenéje a kedvencetek az Euróvíziós Dalfesztiválon?
Szerintem a nagy többség egyszerűen förtelmes, már az egyik dallamára sem emlékszem, csak a svédre, de csak azért mert azt mondta Gundi, hogy őt tartják esélyesnek, a többit egyzserűen szenvedés volt végighallatni. Esküszöm, most nem azért mondom, mert őt mi küldtük ki, de szerintem Boggie az egyik legjobb a mezőnyben. Akit még nem találtam olyan rossznak az a ciprusi srác, az Ő dala még azt mondom, hogy elviselhet volt a többi vonyításhoz képest. Én azt gondolom, hogy ez európai fesztiválban nem szabadna így a béka segge alá adni a szintet, mert nem hiszem, hogy Európában az ilyen stílusú drámai, és mellesleg zeneileg semmi eredetit nyújtó dalokat kedvel a közönség, és én egyikkel sem állnék ki.
Akiről azt gondolom, hogy egyértelműen a mezőny legjobb dallamú, és ívű dallal rendelkező tagja az ausztrál srác, de még az Ő dalára sem mondom azt, hogy "Ez igen!", bár el kell ismernem, hogy imádom az ilyesfajta hangot, ami neki van. Összességében azt gondolom, hogy szörnyen rossz dalokat küldtek ki az országok, amit azért nem értek, mert iszonyatosan sok jó dal van.
Belgium 1 értelmű
dallamos ,fülbemászó, szinvonalas,a srác hangja elképesztő
tökéletesen össze van rakva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!