Szerintetek már megvan 2015 legjobb zenéje?
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=RgKAFK5djSk
Szerintem ez a szám lesz az év legjobb zenéje. Annyira szép a szövege, emléket állít Paul Walkernek, a család fontosságát hangsúlyozza ki, és élvezet hallgatni annak ellenére is, hogy egy szomorú szám. Fülbemászó, és tartalmas. És nincs ember, aki ne szeretné. Kevés hasonló szintű alkotás jön ki egy évben, szóval én már elkönyveltem az év zenéjének.
2015. máj. 19. 21:11
2/2 anonim válasza:
hát már bocs, de az szám borzalmasan tré. a dallam, a harmóniamenet, a hangszerelés egy kliséhalmaz, az énekescsávó röhejes kappanhangon vinnyog, a dísznéger meg beszél. teljesen gagyi, tizenkettőegytucat popfos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!