Mr Busta stúdió gengszter?
Nem vagyok egy nagyképű fellengzős sudribunkó.
Ezzel már fényévekkel túlszárnyaltam őket .
remélem viccnek szántad a hozzászólásodat. Látszik hogy milyen emberek istenítik. Amúgy meséld már el mit tett le az asztalra. milyen örökséget fog maga után hagyni? azt, hogy
"nem csak a 20 éveseké a pi*ááád"
"ú úúú pávagyerek"
a nőgyűlölő kamugengszter stílusa arra enged következtetni, hogy nem szeretni a nőket, mert mindenki ri*anc stb..ezek szerint mr busta homokos.
És hogy én mit teszek le az asztalra? Lehet hogy engem nem ismernek, de én ilyen "ismertségre" nem is vágyok.
Vállalkozásom van, ami sok embert kiszolgál, alkotó munkát végzek, ami érdemben hozzáad valamit az emberek életéhez, nem csak annyit, hogy "mutatom a fakkot meg szétkaplak" nagyon gagyi, meg a hozzád hasonló elvakult kőkemény 12 éves gengszterek, akik lehalkítva hallgatják a kisszobában, nehogy anyukátok szóljon a hangos zene miatt. Nem tudom, mit hiszel, hogy mindig meg kell védeni azt amit te szeretsz, egy olyan dologban, ami egyénenként más véleményt hoz. vagy szerinted ez az a művészet amit mindenkinek értékelnie kéne? "Érdesre ba**lak mint rocco a fa**át" milyen elmés, értelmes szöveg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!