Mr Busta rajongóktól kérdezném: Mit szerettek az említett médiaszemélyiségben?
Figyelt kérdés
Nem vagyok otthon a témában, de megnéztem jópár videóját kíváncsiságból. Szóval milyen értéket/értékeket képvisel? Mi az ami miatt felnéztek rá? Mi az amit üzen nektek egy-egy zenéje?(akár az egyik számára lebontva)És még sokféleképp feltehetném a kérdést... Nem támadólag tettem föl a kérdéseket, tényleg a kíváncsiság hajt.2015. máj. 17. 21:06
1/3 anonim válasza:
Mr.Busta nem "médiaszemélység" mivel a médiában nem szerepel, több előadó ezért "respektálja" mert nem a médiában szerepelve érte el azt amit. A többire nem tudok választ adni nem hallgatom igazán. De van olyan ismerősöm aki szereti és a "mélyebb" számai érintik meg.
2/3 A kérdező kommentje:
Véletlen 2x írtam ki a kérdést, mert azt hittem az első nem került ki, de ott is hasonló válasz jött: nem médiaszemélyiség. A youtube az média. Annyi, hogy magyar viszonylatban nem szokványos médiaút. Innen az is jön, hogy igens Mr Busta médiaszemélyiség, attól függetlenül hogy nem az Viván meg RTL-en, vagy épp a Petőfi rádióban adja elő a dolgait...
2015. máj. 20. 08:55
3/3 anonim válasza:
A youtube a "new média" kategóriába tartozik, a közösségi médiához. Viszont nem tekinthető médiának abból a szempontból hogy a youtube-n akaratod szerint kattintasz valamire, a tv-ben meg eléd teszik a médiaszemélységet (celebet, művészt, színészt, zenészt) akár egy műsor közti reklámban. Napjainkban még mindig a legerősebb médium a tv mivel többen érik el mint az internetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!