Hogy lehet, hogy még a román énekesek közül is sokan (pl. Inna, Dan Bălan, Morandi) Európa-szerte híresek, de a magyarok közül senki?
Úgy, hogy román playback sztárok mögött komoly gárda áll, nagy részét amerikából irányítják. Ők azok a tipikus megírják a zenét, a hangmérnök csinál nekem hangot, oszt a többit megoldja a nagy cici, jó fenék, egy stylist és a playback. Ez a háttérpropaganda Magyarországon nem áll rendelkezésre. A dolgok nagyrészét Dan Balannak köszönhetik, lényegében ő irányította rá az országra a figyelmet még az O-Zone-al és teremtődtek meg a feltételek.
Köszönöm szépen az ilyen zenét, ha az oláhok csak ezzel képessek eladni magukat, ám egészségükre, annál nagyobbat koppanak majd.
Itt Romaniaban sajnos tobb es tobb ilyen "enekes" van.
Harom szot "enekelnek" a tobbi meg ojan...dallam vagy nem is tudom hogy mondjam.TVben meg radioban csak ez megy.
Magyarorszagon nem tudom kik hiresek kik nem, de minthogy olyan enekesek legyenek ismertek mint Inna, Alexandra Stan, Antonia vagy mas ilyen enekes, akkor inkabb senki.
En igazan nem szeretem az ilyen zenet.
Nem azert de Innanak telleg van hangja! A tobi meg(Dony, Deepside Deejasy, Deepecentral, FLy Project, Dj Project, Dj Andi ...meg sokan vannak csak lusta vok mar irni x:D) nem er egy zseb szart csak most az a meno ha klubszamokat hallgatsz es ha elmesz buliba csak az ijen zenek mennek itt nalunk Romaniaban meg mas orszagokban is egyre hiresebbek a roman enekesek akik 6 szoval csinalnak egy klippet es gazdagok lesznek
Bevallom en is oket hallgatom de tudom hogy nincs hangjuk nem tehetek rola egyszeruen ijen zeneket kedvelek mint a tobbi srac es csaj
csak ennyoit szerettem volna mondani :P :DxD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!