Killakikitt vagy Mr. Busta?
Hát a rajongói :D Egy mondatot képtelenek helyesen írni, érvelésről nem halottak. Meg a többi...
Facebook on is olyanokat írnak a lekvárosnak, hogy azonnal az életkedvem is elmegy olyan sötétek.
Elég 1 szer felmenni az oldalára a Buktának, mert valami normális mc t megint oltott, aztán már hülyébb lesz az ember...
Bárki mondhat ezt meg azt de mr.bustanak hitelesek a szovegei es nem a gyilkolaszasrol szolnak. Nekem nincs bajom egyikkel sem. De inkabb Busta. O hiteles.
32F
#16 Milyen hitelességről beszélsz te?
Aki olyanokat mond, hogy elém állsz szétkaplak, meg állj fel b#zmeg ha férfi vagy b#zmeg, meg ilyenek... aztán elé állnak meg hívogatják lerendezni a dolgokat, aztán ő teljesen befosik? Hagyjuk már.
Nem hittem volna, hogy 14 fölött van bohóc aki még hisz a Puktának... hát ez elég durva.
#16 Busta: "Hogyha elém állsz akkor szétkaplak!
Hogy ha rapsztár vagy akkor is szétkaplak!
Hogyha velem baszol akkor szétkaplak!
Az életem baby hogy szétkaplak!" Hát igen, ez aztán a hiteles szöveg. Olyannyira, hogy már meg is mutatta mennyire kap szét mindenkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!