A 30y szövegét csak én nem értem, vagy tényleg nincs sok értelmük?
hát én pl. a dajkák meséj végét ugy értelmezem h a gcik (bocs h szépen beszélek) próbálnak életben maradni....de nem hiszem hogy azt jelenti:D
ez am jó lenne pszihologusoknak, hogh ki mit hall belőle xd
A 30y-t én nem értem, de szerintem legtöbb esetben nincs is értelme, vagy pedig olyan tartalma van, amit a szövegíró ért, de ő nyilván félszavakból is. Erre szokták azt mondani, hogy: "Attól még nem vagy művész, hogy nem ért senki."
Szerencsére van olyan zene is, ahol a szöveg szekvenciálisan nézve épp elég összefüggéstelennek tűnik ahhoz, hogy elgondolkodj róla, de kis elmélkedés után rájössz, hogy ennek tisztán érezhető értelme van, és hogy egyre csodálatosabbnak hat. Éljen Dolák-Saly Róbert! :)
sziasztok! tényleg nem szemétségből írom, de az nem csoda, hogy 14 évesen nem értitek a szöveget, mert ahhoz kell egy kis élettapasztalat, hogy egy filozofikusabb 30y szöveget megérts! párév múlva mindegyik világos lesz :)
üdv
egy 30y-rajongó (27/L)
Csak hallgasd a számot!!
Ne azon filóz hogy mit jelent, hanem mi a mondanivalója...úgyhogy az egész szám mit takar!!!
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!