Mi ennek a zenének a cime?
Figyelt kérdés
Nemrég hallottam egy számot a Viva tvn de nem emlékszem a címere.annyira emlékszem a videoklippbol hogy ilyen csapatokban ugralokoteleztek es volt egy csaj is aki nem annyira tudott es egyedul volt de a klipp végére megtanul es o is csatlakozik a bandához.es egy srac lakapcsolja a rádiót.2015. máj. 2. 13:19
1/5 anonim válasza:
Te mennyi idős vagy? Nem lebäszni akarlak de... ennyiből hogy lehetne már megmondani egy zene címét? Legalább annyit, hogy milyen stílusú zene, nő vagy férfi énekli, meg ilyenek.
2/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
2. vóltam
Remélem az az. Ha igen, akkor:
Pont ma olvastam a kérdésed. Utána néztem a zenecsatornát és hallotam ezt a zenét. Eszembejutott a kérdésed. Milyen ,,véletlen".
4/5 A kérdező kommentje:
Igen ezaz :D hatalmas puszii : ) köszönöm :*
2015. máj. 9. 22:55
5/5 anonim válasza:
Szivesen! :D És bocsi a prédikációért. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!