A "Most múlik pontosan" EREDETI szövege hogy van és hol található?
Vagy 3 fajta ehhez hasonló kérdést láttam itt, csak épp az eredeti előadót próbálták kideríteni....nekem viszont a legeslegeredetibb szövege kell, mert a Quimby csak átírt egy már létező számot! :)
Egy középsulis tanárom említette, SŐT le is játszotta nekünk az eredeti dalt, ami - ha jól emlékszem - Trianonról szólt, és még megrendítőbb volt, mint az ismertebb.
Megindokolván, hogy miért a Quimby-féle verziót ismerik, azt mondta, hogy annak idején betiltották, és szigorúan ellenezték, hogy nemcsak le ne merjék játszani, még beszélni se beszéljenek róla.
Ez kb. a 20-as évek környékén volt ugyebár. Azóta viszont ezt a tiltást feloldották, de mégse találom sehol. :/
igazán megtanulhatnátok használni a google-t,
kb fél percbe kerül megtalálni [link]
Köszönöm a választ, viszont kikérem a nem megfelelő hangnemű választ! Csak feltettem egy kérdést, amire (javíts ki ha esetleg tévednék) ez az oldal a megfelelő. o.O
Csak egy szimpla kérdés, udvarias feltevése, ellenben a válasz bunkó és odavetett.....mindenesetre köszönöm a "segítséget"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!