Melyek azok a magyar és külföldi rock/metál zenék, amit minden rockernek ismernie kell?
Sleepless - Sentiments
Slot - 2 wars
Például ez a jét banda:D
Szerintem nincs semmi olyan, ami "kell", de értettem, nagyjából mire célzol. Más rocker se ismer épp minden híres számot, engem például nagyon sok előadó nem is érdekel a műfaj miatt, amit játszik (pl. a glam rockot nem szeretem, a blues rockot sem és így tovább).
Azért itt van pár:
AC/DC - Highway To Hell, You Shook Me All Night Long, Hells Bells, Back In Black, Thunderstuck, Shoot To Thrill
Metallica - One, Nothing Else Matters, Master Of Puppets, Enter Sandman, The Day That Never Comes
Black Sabbath - Iron Man
Bon Jovi - It's My Life, Livin On A Prayer, Always
Nirvana - Smells Like Teen Spirit, About A Girl, Jesus Don't Want Me For A Sunbeam
Joan Jett - I Love Rock 'N' Roll
Cranberries - Zombie
Van Halen - Can't Stop Lovin You
Guns 'N' Roses - Paradise City, Don't Cry, November Rain, Sweet Child O' Mine, Knockin' On Heaven's Door
Queen - I Want To Break Free, We Will Rock You, We Are The Champions
Survivor - Eye Of The Tiger
Pink Floyd - Wish You Were Here, Us And Them
Arctic Monkeys - Do I Wanna Know, R U Mine, I Wanna Be Yours
Aerosmith - Crazy, Cryin'
U2 - With Or Without You
Led Zeppelin - Stairway To Heaven, Whole Lotta Love
Deep Purple - Smoke On The Water
The Doors - Riders On The Storm
The Rolling Stones - Paint It Black
Scorpions - Wind Of Change, Still Loving You, Rock You Like A Hurricane
De attól is függ, hogy a keményebb, a klasszikusabb vagy az alternatívabb rockot szereted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!