Kifehéredett az elektromos gitárom fogólapja! Hogyan tudnám helyreállítani?
Figyelt kérdés
Már nagyon régen nem volt takarítva,ezért állt rajta a zsír meg a szutyok,épp itt volt az ideje az újrahúrozásnak is,tehát leszedtem a húrokat és irdatlan mennyiségű prontoval és egy fogkefével végigsúroltam az egész fogólapot és egy jókora adag kosz jött le róla.Tiszta lett,csak annyi a baj hogy eléggé fehér lett az amúgy sötétbarnás rózsafa fogólap.Hogyan tudnám helyreállítani a régi színét?2015. ápr. 23. 23:07
2/6 A kérdező kommentje:
És miért fehéredett ki? Túl erősen súroltam,vagy a pronto nem tetszett neki? Esetleg túl sok prontot tettem rá?
2015. ápr. 23. 23:41
3/6 anonim válasza:
Ha szemét akarnék lenni, azt mondhatnám: megérdemelted, mert normális gitáros nem hagyja így megretkesedni a gitárját.
Melyik fajta Prontót használtad?
4/6 anonim válasza:
Soha nem találkoztam még ilyesmivel, valószínűleg a fogkefével beledörzsölted a vegyszert, ha így van akkor az nem nagyon lesz már a régi. Én soha nem tisztítottam vegyszerrel, csak éppen hogy nedves ronggyal.
5/6 anonim válasza:
Hagyjuk már.
Csak be kell olajozni.
Citromolaj, gyógyszertárban kapható.
Van egy még sokkal jobb olajfajta, na attól gyönyörű lesz, sajnos a nevére nem emlékszem, hangszerészek megmondják.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi!
2015. ápr. 25. 18:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!