Rockerek, metalosok! Szerintetek jó a dubstep?
Most olyat fogok mondani, amitől sokan meg fognak sértődni: AHHOZ, HOGY VALAKI SZERESSE A DUBSTEPET, AHHOZ SOK INTELLIGENCIÁRA VAN SZÜKSÉG!
A dubstep egy végtelenül elvont műfaj, pozitív értelemben. Ugyanolyan művészet, mint akármelyik másik zenei műfaj, vagy akár prózai műfaj.
A dubstepben a ridegség, az asszimetria és az absztrakt tényezők adják a művészi töltetet. Az a hirtelen ritmusváltás és dallamtalanság benne maga a dallam.
Elismerem, egy laikusnak, vagy aki totál lenézően áll a dubstephez, annak egy össze-visszaság az egész műfaj, de aki kellő alázattal és elvontsággal áll hozzá, azt a dubstep nagyon szét tudja szedni.
@14: Aha, persze. Vagy nem. Én pl. az életben nem is hallottam róla mostanáig, utánajártam, és egyáltalán nem tetszik. Maradok a metálnál.
Bár lehet, én is olyan mezei paraszt vagyok, akinek az ekéhez is használati utasítás kell.
Ne forgassátok ki a szavamat észkombájnok :D
Nem azt mondtam, hogy aki nem hallgat dubstepet, az buta. Én csak azt mondtam, hogy a dubstep kedveléséhez elvontságra és inteligenciára van szükség.
Én például a metálban nem látok semmi kedvemre valót. Pont ezért nem is hallgatom.
Lehet, hog ez más zenére is igaz, de kit érdekel? :D
A fókuszban mos a dubstep áll, így a fent említett pozitív tényezők most a dubseptre vannak kisarkítva.
Egyébként a zenekedvelés totálisan szubjektív. Mindenkit más gyönyörködtet,mindenkit más dob fel, mindenkit más varázsol el. Téged a metál, engem meg például a dubstep.
Ja és elnézést, kedves zúzós metálos kemény barátom, ha sértőre sikerült a kommentem, de a probléma az értelmezőkkel van. Én azt mondtam, hogy aki szereti a dubstepet, az az esetek 99%-ában intelligens. Azonban nem mondtam azt, hogy aki más műfajt kedvel, az nem intelligens. Feltehetőleg te is egy értelmes ember vagy, te pedig a metált kedveled. Nem a metálosokat neveztem butának, hanem a dubstepeseket elvontnak és intellektuálisnak.
Minden bogár rovar, de nem minden rovar bogár!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!