Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Rockerek, metalosok! Szerintet...

Rockerek, metalosok! Szerintetek jó a dubstep?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 23. 14:40
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
én nem szeretem.
2015. ápr. 28. 14:20
 12/21 anonim ***** válasza:
Ha nem szexről szól és értelmes, akkor igen, jó.
2015. ápr. 30. 18:13
 13/21 anonim ***** válasza:
nincs bajom vele csak épp az ellenkezője annak amit én szeretek ezért kerülöm ha lehet főleg mert ráadásul nem is azért halgatott nagyrészt mert jó hanem mert divat zene én az élő zenét pártolom.
2015. máj. 3. 11:46
 14/21 anonim ***** válasza:
66%

Most olyat fogok mondani, amitől sokan meg fognak sértődni: AHHOZ, HOGY VALAKI SZERESSE A DUBSTEPET, AHHOZ SOK INTELLIGENCIÁRA VAN SZÜKSÉG!

A dubstep egy végtelenül elvont műfaj, pozitív értelemben. Ugyanolyan művészet, mint akármelyik másik zenei műfaj, vagy akár prózai műfaj.

A dubstepben a ridegség, az asszimetria és az absztrakt tényezők adják a művészi töltetet. Az a hirtelen ritmusváltás és dallamtalanság benne maga a dallam.

Elismerem, egy laikusnak, vagy aki totál lenézően áll a dubstephez, annak egy össze-visszaság az egész műfaj, de aki kellő alázattal és elvontsággal áll hozzá, azt a dubstep nagyon szét tudja szedni.

2015. máj. 15. 23:17
 15/21 anonim ***** válasza:
6%
Intelligencia... ez jó. Szóval aki nem hallgat dubstepet az hülye? Biztosan minden rakétamérnök dubstepet hallgat!
2015. máj. 16. 09:39
 16/21 Tom Benko ***** válasza:
91%

@14: Aha, persze. Vagy nem. Én pl. az életben nem is hallottam róla mostanáig, utánajártam, és egyáltalán nem tetszik. Maradok a metálnál.

Bár lehet, én is olyan mezei paraszt vagyok, akinek az ekéhez is használati utasítás kell.

2015. máj. 16. 09:57
 17/21 anonim ***** válasza:

Ne forgassátok ki a szavamat észkombájnok :D

Nem azt mondtam, hogy aki nem hallgat dubstepet, az buta. Én csak azt mondtam, hogy a dubstep kedveléséhez elvontságra és inteligenciára van szükség.

Én például a metálban nem látok semmi kedvemre valót. Pont ezért nem is hallgatom.

2015. máj. 16. 11:00
 18/21 Tom Benko ***** válasza:
@17: De, sajnos pont ezt sikerült, úgy látszik, akaratod ellenére írnod. Amúgy amit írtál róla, az sok zenére igaz, beleértve a metal egyes műfajait is, szóval nem csak sértőre, de még semmitmondóra is sikerült a kommented.
2015. máj. 18. 08:18
 19/21 anonim ***** válasza:
92%

Lehet, hog ez más zenére is igaz, de kit érdekel? :D

A fókuszban mos a dubstep áll, így a fent említett pozitív tényezők most a dubseptre vannak kisarkítva.

Egyébként a zenekedvelés totálisan szubjektív. Mindenkit más gyönyörködtet,mindenkit más dob fel, mindenkit más varázsol el. Téged a metál, engem meg például a dubstep.

Ja és elnézést, kedves zúzós metálos kemény barátom, ha sértőre sikerült a kommentem, de a probléma az értelmezőkkel van. Én azt mondtam, hogy aki szereti a dubstepet, az az esetek 99%-ában intelligens. Azonban nem mondtam azt, hogy aki más műfajt kedvel, az nem intelligens. Feltehetőleg te is egy értelmes ember vagy, te pedig a metált kedveled. Nem a metálosokat neveztem butának, hanem a dubstepeseket elvontnak és intellektuálisnak.

Minden bogár rovar, de nem minden rovar bogár!

2015. máj. 18. 10:42
 20/21 anonim ***** válasza:
Akad egy-két jó szám
2015. jún. 14. 20:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!