Mi a véleményetek a Hollywood Undead legújabb albumáról?
Figyelt kérdés
Nem rég jelent meg a Day of the Dead c. album. Mi a véleményetek róla, tetszik nektek ez a stílus? Nekem személy szerint bejön, még ha el is tér az eddigi albumoktól, van rajta sok jó szám.2015. ápr. 20. 11:27
1/6 anonim válasza:
"van rajta sok jó szám"
melyik albumon nincs?
2/6 anonim válasza:
Szerintem elég jó lett, legjobb számok (nem sorban):
1. War Child
2. F*ck the World
3. Disease
4. How We Roll
5. Does Everybody In The World Have to Die
6. Day of the Dead
7. Usual Suspects
8. Sing
Ha neked más a véleményed, szívesen meghallgatom :)
3/6 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, csakúgy, mint az ez előtti albumok. Voltak számok, amik először nem jöttek be, pl. Guzzle, Guzzle, DEITWHTFD, de mostmár ezeket is megszerettem. A számaiknak nagyon sok mondanivalójuk van, igazából ezért is kezdtem el hallgatni őket, ez az album pedig hihetetlen, nagyon tetszenek a szövegek, a jelentésük, és úgy alapból minden. :D
4/6 anonim válasza:
Nem számítottam arra, hogy Ennyire fog tetszeni az összes szám.. Tényleg, egyet nem tudok mondani amelyik nem tetszene, szerintem nagyon odavágott ez az album, jól sikerült.
5/6 anonim válasza:
A War child-nak nagyon örültem, kell néhány (!) ilyen tuc-tuc szám is néha, mint amilyen a Pigskin volt
6/6 anonim válasza:
Nekem baromira bejön, talán egyedül a Guzzle, Guzzle nem, de hát, Úristen, túlélem. Viszont én a War Child-nál valami komoly mittudomén, From the Ground-os beütésre gondoltam, aztán:
I like to get my fucking fade on
I'm feeling sexy, I'm like "ooh"
Then haters try to get they hate on
But I'm too sexy, I'm like "ooh"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!