Tré Cool a Green Dayből drogozik/drogozott?
Ezen jót nevettem, milyen jóhiszemű vagy :)
A név pont a füvezésből jön, szóval furcsa is lenne...
Régen együtt laktak Billie Joeval, és tolták rendesen, amihez éppen hozzájutottak...
Szerintem erre elég nyilvánvaló a válasz:>
Azt nem tudom , max remélem , hogy ma már nem drogozik egyikük sem. Amikor BJ megnősült akkor saját állítása szerint leállt a füvezéssel , de erről nyilatkozott is , hogy "ha Adrienne nem lépett volna be az életembe már lehet alulról szagolnám az ibolyát".
de BJ még 2012-ben az iHeartradionak adott koncerten is furán énekelt, meg a végén az egy perc miatt ki is akadt...
Utána meg elment rehabra.
Akkor Mike és Tré drogozik még?
Szerintem igen,régebben csinálhatta Billiékkel.
Viszont a 2012-es botrányos koncert után Billie elvonóra ment,szóval még ezek szerint most se teljesen tiszta.De most nem értem,hogy csak az alkohol miatt ment,vagy még mindig anyagozik?
És a többiek már leálltak?Nagyon nem vágom,hogy ki mikor hol füvezett/füvezik(?)
A füvezéssel vélhetően mind leálltak már akkor mikor megházasodtak , Billie-nek Adrienne is segített ebben ahogy ezt nyilatkozta is. 2012-ben turnéztak , így nem voltak otthon nyilvánvaló , Billie meg túl sokat ivott a turné alatt. Olaszországban rövidebb időre kórházba is került 2012 szeptemberében , nem sokkal ezután történt az eset miután saját maga úgy döntött , hogy elvonóra megy.
Egyébként magukat leszámítva senki nem fogja pontosan megmondani , hogy teljesen tiszták e. Mindenesetre az a verzió a leghihetőbb amit mondtam , mert 1994-től már látszik rajtuk , hogy jobban bedobják magukat a zenélésbe. A Dookie előtt volt az , hogy látszott rajtuk , hogy drogoznak a turnékon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!